BEV STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

25. Besni Eğitim Bayramı hazırlıkları kapsamında Besni’ye gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Besni Eğitim Vakfı Heyeti Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle bir araya geldi.

GÜNDEM 23.09.2023 20:46:00 0
BEV STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

Bu yıl 5-8 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan 25. Besni Eğitim Bayramı için geri sayım başladı. Bu kapsamda hazırlıkların gözden geçirilmesi ve bayram ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere Besni’ye gelen BEV Başkanı Şaban Çağıran, Başkan Yardımcısı Erdal Teknikel, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Emre, Neşet Aytekin, Bülent Temel, BEV Genel Sektreteri Tülay Kurtlugil bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret eden heyet bayramın içeriği hakkında bilgiler verdi. Besni ve Adıyaman’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ardından Ali Erdemoğlu Fen Lisesi Konferans Salonunda Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileriyle bir araya gelen heyet, BEV Başkanı Şaban Çağıran başkanlığında bir toplantı yaparak bayram hazırlıkları ile ilgili son detayları istişare etti.

Toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken BEV Başkanı Çağıran, bu yıl bayramın özel bir anlam taşıdığına vurgu yaptı.

Cumhuriyetin 100. Besni Eğitim Vakfının 25. Yılı olması nedeniyle çeşitli etkinliklerin olacağını aktaran Çağıran, bayram programı içerisinde yer alan çalıştay ile de Besni’nin kalkınması için sorunların masaya yatırılarak çözüm önerilerinin görüşüleceğini söyledi.

Yine bayram içerisinde yer alan Eğitim Bayramı ve Cumhuriyet yürüyüşüne de tüm Besnilileri beklediklerini ifade eden Çağıran, bayramı tüm Besnililerle birlikte dolu dolu kutlamak istediklerinin altını çizdi. 


Anahtar Kelimeler: ’LARLA ARAYA GELDİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor