BİR BAŞARI DA MUSTAFA BABA İLKOKULUNDAN

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke genelinde uygulanan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında hikaye yazma yarışmasında Mustafa Baba Ortaokulu öğrencisi Muhammed Eymen Deniz il birincisi oldu.

EĞİTİM 16.02.2024 22:01:00 0
BİR BAŞARI DA MUSTAFA BABA İLKOKULUNDAN

Proje kapsamında ilkokullar arası Ocak Ayı Eylem Planında belirtilen “Dede Korkut Hikayelerinden” esinlenilerek Hikaye Yazma yarışmasında Mustafa Baba İlkokulu 4.Sınıf öğrencisi Muhammed Eymen Deniz’in yazdığı “Dede Korkut Hikayem” isimli hikayesi ilçe değerlendirmesi sonucu İlçe 1. si olduktan sonra İl genelinde yapılan yarışmaya Besni’yi temsilen katıldı. İl geneli değerlendirme sonucunda da birinci olan öğrenci Besni’ye yeni bir başarı kazandırdı. İl Birincisi olan öğrenci İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törenle ödüllendirildi. 

Daha sonra Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel de öğrenciyi makamında kabul ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Muhammed Eymen Deniz ayrıca yazdığı hikaye ile ülke geneli düzenlenecek yarışmada Adıyaman’ı temsil edecek.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: mustafa baba eğitim başarı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor