BURADA KONUŞMAK BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI

.

SİYASET 20.03.2024 11:03:00 0
BURADA KONUŞMAK BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Muzaffer Ertürk beraberinde Şahinbey Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Arkın Bereketoğlu, Şehitkamil Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Av. Umut Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Melih Meriç, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekili Dr. Bayram Yılmazkaya ve beraberinde ki heyet ile birlikte Gaziantep Besnililer Derneğini ziyaret ettiler.

Besnililer Derneğinde ki ziyarette Besnililer Dernek Başkanı ile eski Besni dernek başkanları, Merinos Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemoğlu, Gaziantep eski Baro Başkanı Av. Ali Elibol, Gaziantep Besnililer Vakıf Başkanı İbrahim Dayıoğlu ile birlikte çok sayıda kalabalık Hemşehrimiz katıldı. 

Gaziantep Besnililer Dernek Başkanı İdris Yaşar yaptığı açış konuşmasında; Derneğimizi ziyarette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Aday Adaylarına Hoşgeldiniz diyerek sözü başkan adaylarına bıraktı. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Şahinbey Belediye Başkanı Adayı Arkın Bereketoğlu ile Şehitkamil Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Umut Yılmaz İlçelerinde yapacakları projeler hakkında katılımcılara sunum yaptılar.

Gaziantep Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doktor Muzaffer Ertürk “ Sevgili hemşerilerim buraya Belediye Başkanı Adayı  olarak gelip konuşma yapacağım hiç aklıma gelmemişti. Aklımda hiç adaylık yoktu hatta 14 Mayıs’tan bundan sonra hiç bir seçime bile gitmeyeceğime dair kendime söz vermiştim daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi tarafından şahsıma Büyükşehir Adaylığı teklif edildi. İlk başta kabul etmedim fakat 14 Mayıs’tan sonra ülkenin gidişatını iyi görmediğim için ekmeğin 4₺’den 8₺’ye çıktığı, mazotun 26₺’den 45₺’ye yükseldiği iğneden ipliğe her şeye zam geldiği bir ortamda bunlara kayıtsız kalamayacağımı düşünerek aday oldum. Sevgili Hemşerilerim hayat şartları günden güne zorlaşmaktadır onun için geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun ama bu seçimde siz hemşerilerimden ödünç oy istiyorum. Bu iktidara bir sarı kart gösterelim belki göstereceğim bu sarı kart ile kendilerine bir çeki düzen verirler” dedi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk  projelerini de ana hatlarıyla açıklarken trafik sorunu, yeşil alan sorunu, deprem toplanma bölgesi, emekli-öğrenci kart ve anne kart hakkında konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk konuşmasının sonunda duygusal anlar yaşayarak Besnililere hitaben “ Sizleri çok seviyorum sizler benim canlarımsınız sizlerle hep gurur duydum bu seçimde de benim yanımda olacağınızdan hiç kuşkum yoktur beni bu güzel kalabalıkla burada ağırladığınız için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim” dedi.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: BURADA KONUŞMAK DUYGULANDIRDI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor