Büyük Birlik Partisi Besni Teşkilatından gazetemize ziyaret

Büyük Birlik Partisi Besni İlçe Teşkilatı gazetemizi ziyaret ederek 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için açıklamada bulundu.

GÜNDEM 7.02.2024 13:20:00 0
Büyük Birlik Partisi Besni Teşkilatından gazetemize ziyaret

Gazetemizi ziyaretinde ilk olarak konuşan BBP Besni Belediye Başkan Adayı Mehmet Seyhan; “Sevgili Besni halkım tam bir yıl önce kara 6 Şubat diye tarif ettiğimiz acı dolu bir gün geçirdik.  Başta şehit olan vatandaşlarıma baş sağlığı diliyorum. Allah bir daha bize böyle bir gün yaşatmasın inşallah. Tabi yaşadığımız 6 Şubat depreminde 3 gün boyunca yanımızda göremediğimiz Besni’de ki yetkileri en ağır şekilde isyanlarımı iletiyorum. O gün ne bir yetkiliye ulaşabildik ne de yanımızda duran devlet adamı görebildik, bizler iyi günde yanımızda duran değil zor günlerimizde yanımızda duracak yetkilileri görmek isterdik ama maalesef onu da yapamadılar. Çok üzgünüm yakınlarımızı 3 gün boyunca kendi cabalarımızla çıkardık, biz bize yapılan bu zulmü hiç bir zaman unutmayacağımız gibi her zaman da yetkililere her daim dile getireceğiz. Başta dile getirdiğim gibi Allah bir daha bize böyle bir gün yaşatmasın” şeklinde konuştu. 

BBP 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi adayı Mustafa Alıcı ise; “6 Şubat sabahı asrın felaketini yaşadık. Bu topraklar çok acılar gördü. Ama böylesi büyük bir felâket yaşanmadı. Kıyameti yaşadık. Bir şehir, bir belde veya bir noktada değil, çok geniş sahada büyük yıkımlara yol açan sarsıntıyı yaşadık. Kahramanmaraş’ın iki ayrı ilçesinde 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem oldu. On önemli şehrimiz perişan oldu. Binlerce binalarımız enkaza döndü. Koskoca coğrafya perişan oldu.

Karada ve yüzeye yakın bir derinlikte gerçekleşen bu depremde ağır tahribat yaşandı. Güzel ülkemin hayatını kaybeden güzel insanları hepimizin yüreklerini yangın yerine dönüştürdü. Yaşadığımız bu büyük acılar bizleri sükûta davet etti, sözün bittiği yerdeyiz, yaşanan acıları tariften âciz bir haldeyiz. Çaresizliğin tam ortasındayız, yüreğimiz kanamakta, ciğerimiz yanmakta, içimiz acımakta, gözlerimiz yaşarmakta, kalbimiz yangın yerine dönmekte” dedi.

BBP İlçe Başkanı Mehmet Ateş de 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek şunları söyledi; “6 Şubat Depremi'nde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, yaşanan acıları bir kez daha yüreklerimizde hissediyoruz. Sevgi ve dayanışma ile bu zor günleri birlikte aşacağız. 6 Şubat Depremi'ni unutmadık, unutmayacağız. Kaybettiğimiz canları saygı ve özlemle anıyoruz, acılarını paylaşıyoruz”


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: BBP ziyaret deprem

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor