Büyük Birlik Partisinden sert açıklama!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi Büyük Birlik Partisinin Besni Belediye Başkan adayının Mehmet Seyhan olmadığı parti merkezinde 14 Şubat’ta yapılan aday tanıtım programında Murat Yalçın olarak belirlendiği öğrenildi

SİYASET 16.02.2024 23:23:00 0
Büyük Birlik Partisinden sert açıklama!

“TEMAYÜL YOKLAMASI SONUCU YENİ ADAY YALÇIN OLMUŞ”

Konuyla ilgili BBP Adıyaman il başkanlığından yapılan yazılı açıklamada; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan aday adayları Mehmet Seyhan ve Murat Yalçın yapılan temayül yoklaması ve kamuoyu anketlerinde Besni Belediye Başkan adayı olarak sayın Murat Yalçın olarak belirlenmiştir. Ve yine 14 Şubat 2024 tarihinde Genel Merkezimizin Aday tanıtım programında Yeni Belediye Başkan adayımız basına deklare edilmiştir. 

“MUHSİN BAŞKANA VE BBP HAREKETİNE HALEL GETİRMEYECEĞİZ”

Üç günlük dünyevi ikballere şahsiyetini pazar eden kişilerle yol yürümekten vazgeçmekte ne kadar haklı olduğumuzu aday değiştirmekle ispatlamış olduk. Bizim partimiz Büyük Birlik Partisidir ve Partimizin Besni Belediye Başkan Adayı da Sn. Murat Yalçın beyefendidir. Şehit Liderimiz Merhum Muhsin Başkan'a ve onun emaneti BBP hareketine de hiçbir zaman halel getirmedik getirmeyeceğiz.

“HİÇBİR SİYASİ PARTİYLE DİRSEK TEMASIMIZ YOKTUR”

Allah'ın izni ile Besni'de partimiz amblemi ve Adayı Sn. Murat Yalçın ile 31 Mart yerel seçimlere girip ve başarıya ulaşacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Murat Yalçın Başkanımızın en kısa sürede aday tanıtımı da Tıpkı Ankara'da olduğu gibi Besni’mizde de basın önünde yapılacaktır. Hiçbir siyasi partiyle uzaktan yakından bir dirsek temasımız yoktur ve olmayacaktır. Kendi partimiz ve adayımızla seçimlere katılacağımızı Kamuoyuna saygıyla arz ederiz” denildi.


Anahtar Kelimeler: büyük birlik parti

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor