Canpolat ile eser ve hizmet belediyeciliği

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla hizmete sunduğu projeler, vatandaşların büyük beğenisini topladı.

BÖLGE HABERLERİ 7.12.2023 16:57:00 0
Canpolat ile eser ve hizmet belediyeciliği

Canpolat’ın girişimleriyle belediye envanterinde kiralık araç dönemi sona erdi. Yaklaşık 200 milyon değerindeki yatırım ile belediye filosuna 183 araç ve iş makinesi kazandırıldı. Haliliye’nin geleceğini inşa ettiklerini ve köklü yatırım ile tasarrufa gidildiğini belirten Canpolat, “Haliliye Belediyemizi gelecek yarınlara taşımak adına gerek 20 yıllık, gerek 50 yıllık planlar yaparak, hareket etmeye gayret ediyoruz. Haliliye envanterinde hiçbir kiralık iş makinası, araç kalmasın diye karar almıştık. Yaklaşık 200 milyon değerinde çöp araçları, ticari araçlar, ekskavatör, konkasör olmak üzere bu araçları filomuza kazandırdık. Haliliye Belediyesinde kiralık araç olmayacak, hepsi Haliliye Belediyesinin mülkü olacak" dedi.

Ekmek üretim tesisi hizmette

Haliliye Belediyesi, sosyal yardım işlerine bağlı aşevinin ekmek ihtiyacını karşılamak üzere ekmek üretim tesisini hayata geçirdi. Canpolat’ın üreten belediye anlayışı ile kurulan ekmek üretim tesisi ile belediye bünyesindeki ustalar tarafından günlük 6 bin ekmek üretiliyor. Üretim tesisinde geç saatlerde başlayan ekmek üretimi, sefer taslarına konulan yemekler eşliğinde sabahın ilk ışıklarıyla hanelere dağıtılıyor.

Süleymaniye’ye kapalı semt pazarı kazandırıldı

Canpolat’ın yaptığı alan gezileri sırasında vatandaşlardan gelen talep ve mahallenin ihtiyaca yönelik tespitleri sonucu Süleymaniye Mahallesinde kapalı semt pazarı ve otopark projesi hizmete sunuldu. Mahalle sakinlerine yazın ve kışın gönül rahatlığıyla pazar alışverişi yapmaları için kazandırılan modern semt pazarı, bölgenin ihtiyacına da yanıt oldu. Semt pazarı hizmeti veren proje, pazarın olmadığı günlerde ise kapalı otopark olarak kullanılarak, mahallenin otopark ihtiyacını da karşılıyor. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Canpolat hizmet belediyeciliği

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor