CANTEKİN KARADENİZ'DEN MİTİNG GİBİ BAŞVURU

.

SİYASET 26.11.2023 13:07:00 0
CANTEKİN KARADENİZ

2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylığı başvurusunda bulunan Avukat Cantekin Karadeniz'e başvurusu sırasında vatandaşlar da destek verdi. Başvuruda konuşan Karadeniz; "Adaylığı alamasam dahi yine bu partiye hizmet edeceğim" dedi.

ÖCAL: BELEDİYECİLİK CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN İŞİDİR

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanlığına talip olan isimler aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda Besnililerin yakından tanıdığı Avukat Cantekin Karadeniz Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı oldu. Karadeniz başvurusunu yapmaya gittiği esnada yoğun bir vatandaş grubu da kendisine destek vermek için CHP ilçe binasını doldurdu.

Karadeniz'in başvurusunu teslim alan CHP İlçe Başkanı Asım Öcal; "Siyaset zor ve öz veri isteyen uzun bir yoldur. Bu yola çıkan arkadaşımı da tebrik ediyorum. Belediyecilik zor bir iştir. Dışarıdan bir şehre giren kişi şehrin görüntüsüne göre belediyenin notunu verir veyahut şehirde yaşayan insanlar günlük yaşamlarındaki kolaylıklara göre belediyenin notunu verir. Belediyeyi de çalıştıracak olan belediye başkanıdır. Belediyecilikte Cumhuriyet Halk Partisinin işidir. Bunu ben her zaman söylerim. Geçmişe şöyle bir baktığımızda iki isim konuşulur. Birisi rahmetli Oruçoğlu diğer yine rahmetli Baykara'dır. Daha geriye giderseniz Mehmet Uslu'nun ismini duyarsınız. Bunlarda hep Cumhuriyet Halk Partisinin başkanlarıdır. Demek ki hizmet veren, belediyecilik yapan Cumhuriyet Halk Partisidir. Bu meşakkatli ve öz veri isteyen yola çıkan Cantekin kardeşimi de kutluyorum, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

DOĞAN: BİZLER HER ANLAMDA YANINDAYIZ

Cantekin Karadeniz'e destek için gelen Adıyaman Baro Başkanı Avukat Bilal Doğan ise; "Asım başkanımız güzel ifade etti. Belediyecilik gerçekten çok kıymetli. Hele bu dönemde, depremin vurduğu ilçemizde Besni tarihi kökleri olan kadim bir kent, kent kültürünün sadece Adıyaman ili içinde değil bölgede de kent kültürünün yaşandığı önemli bir ilçemiz. Bu ilçemizin yeniden ayağa kalkması için de gerçekten sağlam bir belediyecilik anlayışına ihtiyacı var. Bunu da gösterebilecek genç ve dinamik olan Cantekin kardeşimiz bu göreve talip. Parti uygun görerek aday Besni halkı da teveccüh gösterip belediye başkanı seçerse bu yükün altından kalkacağına tüm kalbimle inanıyorum. Bizlerde her anlamda yanındayız. Besni'nin yeniden ayağa kalkması için göstereceği tüm mücadeleyi destekliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

KARADENİZ: 2024 SEÇİMLERİNİ DE KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK 

adaylığı ve seçim sürecine ilişkin konuşan Avukat Cantekin Karadeniz ise; "Parti büyüklerim olan sizler daha iyi bilirsiniz ki 1980'li yıllarda partimiz iki dönem üst üste kaybetmiştir. O tarihten 2014 tarihine kadar partimizin üst üste kaybettiği bir dönem bulunmamaktadır. Yalnız hepinizin de bildiği üzere yakın tarih olan 2014 ve 2019 seçimlerini kaybettik. 2024 seçimlerini de kaybetmeye tahammülümüz yoktur. Bu sebeple bende partimi daha ileriye taşıyacağım inancıyla, farklı kesimlerle irtibat halinde olmam, farklı partilere gönül vermiş kişilerin de oylarını alacağım inancıyla bu yola çıktım. Memleketimizde şuan %35 kararsız seçmen var. Yani bu 6 bin seçmene tekabül etmekte. Şimdi onların kafasında yine mi aynı kişiler aday olacak düşüncesi var. Bende yeni bir yüz genç ve dinamik olaraktan onların oylarını alacağıma inanıyorum" diye konuştu.

"BEN BU PARTİNİN EVLADIYIM ADAY OLAMASAM DA HİZMET EDECEĞİM"

Karadeniz şöyle devam etti; "Şunu da belirtmek isterim ki mesele adaylığı benim alıp almamam değil, ben partiliyim, adaylığı almadığım takdirde de yine bu partinin evladıyım ben her zaman da partime hizmet edeceğim. Adaylığın belirlenmesi hususunda da tabi ön seçim kararına gittik yalnız tabi karar örgütümüzün. Olursa benim olmamı isteme temennim, parti bölünmeden yani o yüz günlük seçim sürecinde sen baştan geldin, sen torpille geldin işte ben seni desteklemiyorum diyerek başka partilere giden kişileri tekrar partimize getirmek için mi uğraşacağız yoksa başka partilere gönül vermiş kararsız seçmeni ikna etmek için mi uğraşacağız. Bu yüzden aday konusunda hep birlikte karar verip, tek aday üzerinde yoğunlaşıp partimizi inşallah başarıya taşıyacağız. Yine belirtmek istiyorum kimse adaylığı almadığım takdirde algı yapıp prim yapmasın ben bu partinin evladıyım ömrümün sonuna kadar da bu partiye hizmet edeceğim. Hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum"


Anahtar Kelimeler: CANTEKİN KARADENİZ' MİTİNG BAŞVURU

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor