CHP İLÇE BAŞKANI ÖCAL: BELEDİYECİLİK CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN İŞİDİR..!

.

SİYASET 9.12.2023 10:58:00 0
CHP İLÇE BAŞKANI ÖCAL: BELEDİYECİLİK  CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN İŞİDİR..!

CHP Besni İlçe Başkanı Asım Öcal, aday adaylığı başvurusu sürecinin sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Öcal açıklamasında; “Yakın zamanda adaylarımız resmi olarak belli olacak ve sahada çalışmalarımız başlayacaktır. Seçime girdiğimiz her yerde iddialıyız” dedi.

ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ SONA ERDİ

CHP’de 5 Aralık itibariyle sona eren aday adaylığı sürecinin ardından gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Asım Öcal, resmi adayların belirlenmesinin ardından saha çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Öcal açıklamasında şunları kaydetti; “Aralık ayının 5’i itibariyle başvurularımız tamamlanmıştır. Besni’nin geçmişine baktığımızda sözü edilen ve adı şaibeye karışmamış Belediye Başkanları olarak hala halk arasında rahmetli Mehmet Baykara ve rahmetli Mustafa Oruçoğlu’nun adı büyük bir beğeniyle söylenmektedir. Bu da gösteriyor ki Belediyecilik Cumhuriyet Halk Partisinin işidir. Yakın zamanda adaylarımız resmi olarak belli olacak ve sahada çalışmalarımız başlayacaktır. Seçime girdiğimiz her yerde iddialıyız. Besni Belediyesi başta olmak üzere mevcut beldelerimizin üzerine yeni beldeleri de ekleyeceğiz”


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor