CHP’DEN BESNİ HALKINA TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Başkanı Asım Öcal, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimle ilgili açıklamalarda bulunarak Besni halkına teşekkür etti.

GÜNDEM 10.04.2024 23:34:00 0
CHP’DEN BESNİ HALKINA TEŞEKKÜR

“BAŞARILI BİR SÜREÇ GEÇİRDİĞİMİZE İNANIYORUM”

Başkan Öcal açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “31 Mart 2024 yerel seçimlerini toplumsal ittifak sloganıyla, diğer iki partinin aksine gerginlikten uzak bir politika ile yürüttük. Bu süreçte bize destek olan, canı gönülden yanımızda olan Besni halkına teşekkür ederim.

Bu seçimde başarılı bir süreç geçirdiğimize inanıyorum. Yol arkadaşlarımla çok çalıştık elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraştık elbette eksiklerimiz olmuştur ancak, az bir oy farkı ile ve Yüksek Seçim Kurulunun itirazlarımızı göz ardı etmesi sebebiyle bu başarıyı Besni Belediye Başkanlığı ile taçlandıramadık. 

Buna rağmen bir önceki seçimde aldığımız oyları neredeyse ikiye katladık, Belediye Meclis üyelerimizi tam ikiye karladık. Daha önceki seçimlerde İl Genel Meclis üyesini ya zar zor çıkarırken ya da hiç çıkaramazken bu sefer rahatlıkla 2 İl Genel Meclis Üyesi çıkardık. Bu Besni tarihinde ikinci kez oluyor. Bundan 35 yıl önce bir kez 2 İl Genel Meclis Üyesi çıkarmıştık. 35 yıl sonra aynı başarıyı yakaladık.  Bu başarıyı parti tabanımızı bir arada tutarak ve toplumun diğer kesimlerinden de destek alarak yakaladık. Tüm Besni halkına Cumhuriyet Halk Partisi olarak müteşekkiriz. 

“UMARIM BESNİ HALKI HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALIR”

Bu süreçte görevini layığı ile yapan güvenlik güçlerine de teşekkürü borç bilirim. Belediye Başkanı seçilen Reşit Alkan ve ekibine Besni’ye hizmet vermeleri noktasında başarılar diliyorum. Umarım Besni halkı hak ettiği hizmeti alır. Ancak bizlerin gerginlikten uzak duran tüm itidal çabalarımıza rağmen mazbatayı alan Reşit Alkan’ın bizleri ‘samimiyetsiz, çıkar ve hırslarını önceleyen’ kişiler olarak suçlaması üstelik ‘kınıyorum’ diyerek açıklamalarda bulunması manidardır. Besni halkına sahip araması, birilerini halkın sahibi ilan etmesi sebebiyle bu talihsiz açıklamadan dolayı asıl ben kendisini kınıyorum.

Umarım sözde ‘Besni’nin sahibiyle’ doğal olarak bu anlayışla kendisinin de sahibiyle uyum içinde çalışır ve Besni halkına hak ettiği hizmeti verir. Umarım geri planda duranların gölgesinde kalmaz, gerçek bir Belediye Başkanı olarak hizmet verir. Bunu seçimi kıl payı kaçırmış bir partinin ilçe başkanı olarak canı gönülden istiyorum. Mecbur kalmazsam bu polemiğe bir daha girmeyeceğim zira Reşit beyin demecine karşılık zorunlu bir açıklama yapmak ihtiyacı hissettim.

“MUHAFELET GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPACAĞIZ”

Partimin Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen arkadaşlarımla yaptığımız ilk toplantıda onlara söylediğim söz şudur: sırf muhalefet etmek için muhalif olmayın, Besni için faydalı olan her kararı destekleyin ancak Besni Belediyesinin kaynaklarını Besni halkı için kullanmayan her görüş ve karara da karşı çıkın ve kamuoyu ile paylaşın.

Besni halkının bize vermiş olduğu muhalefet görevini layığı ile yapacağız. Ramazan bayramımız mübarek olsun, Kazanan Besni olsun saygılarımla” 


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: chp’den besni̇ halkina teşekkür

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor