CHP’li Doğan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Adıyaman’ın 31 Mart’taki demokrasi bayramının ardından ikinci bayramı kutlamaya hazırlandığını belirterek, “Barışa, kardeşliğe, umuda kapı açtık” ifadelerini kullandı.

SİYASET 9.04.2024 08:59:00 0
CHP’li Doğan’dan Ramazan Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Engin Doğan, Ramazan Bayramı mesajında 31 Mart’ta Adıyaman’da kazanılan tarihi zafere de vurgu yaptı.
Türkiye’nin huzura, birlikteliğe, berekete ve yardımlaşmaya ihtiyacı olduğu bir dönemde umutların yeniden yeşerdiğini ifade eden Başkan Doğan, “Yoksulluk ve gelir dağılımı eşitsizliğinin arttığı bir dönemde barışa, kardeşliğe, umuda kapı açtık. Dayanışmayı çoğaltmaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. Adıyaman’da Abdurrahman Tutdere, Gölbaşı’nda İskender Yıldırım başkanlarımızla halkçı belediyeciliği hayata geçireceğiz. Dayanışmayı çoğaltacak, birlik ve beraberliği inşa edeceğiz. Toplumumuzun sevdikleriyle kucaklaştığı, huzuru, dayanışmayı, mutluluğu ve birlikteliği bir kez daha hatırladığımız bayramın yeni umutlara vesile olmasını temenni ediyorum. Milletimizin bayramı kutlu olsun” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor