CHP’nin Köseceli adayı Veysel Korkmaz oldu

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylarını açıklamaya başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Köseceli Beldesinde Veysel Korkmaz’ı aday gösterdi.

SİYASET 14.12.2023 23:27:00 0
CHP’nin Köseceli adayı Veysel Korkmaz oldu

Bazı büyükşehirlerin yanı sıra ilçe ve beldelerde de adaylarını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Köseceli Beldesinde Veysel Korkmaz’la seçime girecek. 

Korkmaz aday adaylığı başvurusu sırasında Köseceli için şunları söylemişti; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında daha demokratik, işbirlikçi bir yönetim için Köseceli Beldesi aday adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nde başvurumuzu yaptık. Ülkemizin ekonomik ve sosyal olarak içinden geçtiği bu zorlu dönemde beldemde yaşayan insanların sorun ve sıkıntılarının neler olduğunu biliyorum. Bu sıkıntıları en aza indirmek için sosyal belediyecilik anlayışıyla yapacağımız çalışmalar umuyorum ki insanımızı bir nebze olsun rahatlatacak. Belediyecilik yalnızca kilit taşı döşeyip, kaldırım yapmak değildir. Yörede yaşayan insanımızı kalkındırmak için önceki yıllarda yapmış olduğumuz kooperatif çalışmalarının Belediye çatısı altında daha da başarılı olacağını düşünüyorum.

Tarımın ana yurdu olan bu topraklarda insanımızın üretimden gelen gücünü daha etkili kılmak öncelikli amacımız olacaktır. Emeğin her geçen gün daha da değersizleştiği, aracıların üreticiden daha çok kazandığı bir dönemden geçiyoruz. Kuracağımız kooperatif ile aracıları ortadan kaldırıp onların kazanacağı parayı üreticiye yansıtacağız. 

Geleneksel Belediyecilik anlayışını değiştirerek Beldemizin bütün kesimlerinin fikirlerini alıp beldemizi ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Daha güzel, daha yeşil, daha zengin bir Köseceli için beldemizde yaşayan bütün insanımızı birlik olmaya davet ediyorum”


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: Köseceli adayı Veysel Korkmaz

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor