CHP’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Besni İlçe Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. İki adayın yarıştığı, 200 delegeden 176’sının oy kullandığı kongrede adaylardan Asım Öcal 107 oy alarak CHP’nin yeni ilçe başkanı oldu.

SİYASET 19.08.2023 17:47:00 0
CHP’NİN YENİ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Paris Royal düğün salonunda yapılan kongre, Divanın oluşturulmasıyla başladı. Divan başkanlığına CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere seçilirken katip üyeliklerine ise Hakan Kılınç ve Atilla Mencik seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden kongrede daha sonra İlçe Başkanlığının faaliyet ve hesap raporları okunarak ibraları yapıldı. Gündem maddeleri üzerine devam eden kongrede CHP İl Başkanı Burak Binzet, 28. Dönem CHP Adıyaman Milletvekili adayı Adnan Ağır, divan üyesi Hakan Kılınç, mevcut ilçe başkanı Vakkas Acar ve divan başkanı Abdurrahman Tutdere birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra başkan adayları Seydi Canpolat ve Asım Öcal birer konuşma yaptı. İki adayın konuşmaları sırasında zaman zaman tansiyon yükselse de konuşmalar sonunda el ele kongreye katılanları selamladılar. 

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 200 delegeden 176’sının oy kullandığı seçimde Asım Öcal 107, Seydi Canpolat ise 66 oy alırken 3 oy da geçersiz sayıldı. Cumhuriyet Halk Partisinin yeni ilçe Başkanı Asım Öcal olurken yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;

Fuat Mete, Hanifi Doğan, Bedir Yücelt, Veysel Şahin, Kerim Doğdu, Ferdi Sevim, Bedir Özkol, Mehmet Kaya, Hamit Sulu, Halil Dilsiz, Kadir Bahçeci, Seydi Çöplü, Abdurrahman Hizmetçi, Mehmet Demir.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: BAŞKANI BELLİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor