Çocuklara Yönelik Açılan Kurslar İlgi Görüyor

Adıyaman Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından çocuklara yönelik açılan kurslar büyük ilgi görüyor.

EĞİTİM 2.04.2024 15:16:00 0
Çocuklara Yönelik Açılan Kurslar İlgi Görüyor

Okul öncesi ve ilkokul düzeyinde İngilizce ile çocuklar için resim kursları, alanında uzman akademisyenler tarafından verilmeye başlandı. Bu kapsamda İngilizce kursları Öğr. Gör. Fatima Zohra Boucıf, çocuklar için Resim Atölyesi kursu ise Arş. Gör. Dr. Hatice Akbaş Demir tarafından yürütülmektedir.

İlgiyle karşılanan kurslar  hafta sonu 11.00 ila 16.45 saatleri arasında üniversite kampüsündeki ADYÜ Kreş ve Güzel Sanatlar Fakültesi binalarında devam ediyor.

Kurslara ilişkin değerlendirmelerde bulunan ADYÜ SEM Müdürü Doç. Dr. Fatma  Torun: “Kurslarımızın amacı her yaştan bireyin bilişsel, sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamaktır. Bu amaçla her yaştan bireye hitap eden farklı kurs ve atölyeler açmaktayız. Ayrıca bu kurslar aracılığıyla üniversitemiz ve Adıyaman halkı arasında köprü kurarak aramızdaki bağı güçlendirmek istiyoruz. Bu doğrultuda kurslarımızın açılmasına destek veren Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mehmet Kelleş ve Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş’a ayrıca kurslarımızda görev alan hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Açılan kurslarımıza gösterilen yoğun ilgi bizi mutlu etmektedir. Açılacak olan kurslarımıza da tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor