Cumhurbaşkanı Tatar’dan GAÜN’ne övgü

Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’inci yıl dönümü dolayısıyla Gaziantep Üniversitesine (GAÜN) gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve yanındaki heyet Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın’ı ziyaret etti.

EĞİTİM 14.02.2024 18:41:00 0
Cumhurbaşkanı Tatar’dan GAÜN’ne övgü

GAÜN Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile heyetinin yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber de katıldı. 
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ziyaretle ilgi yaptığı açıklamada GAÜN’de eğitim almanın bir ayrıcalık olduğunun altını çizerek, “Sanayisiyle ekonomisiyle gastronomisiyle üst düzeyde olan Gaziantep Üniversitesinde eğitim almak bir ayrıcalık. Tıp fakültesi olsun mühendislik fakültesi olsun, işletme ve çeşitli fakülteler olsun, Kıbrıs’tan gelecek olan kardeşlerime, gençlere Gaziantep Üniversitesini tavsiye ederim. İnşallah Türkiye’nin ikinci yüzyılında, Yeni Türkiye Yüzyılında Gaziantep Üniversitesinden mezun olacak gençlerimiz Türkiye Cumhuriyetine büyük hizmetler verecektir. Bu anlamda Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep ilinde elbette en büyük sanayi bölgesinde, ihracata olan katkısıyla kendi kültürüyle ve gastronomisiyle ve farklı gelenekleriyle burada yaşamın daha da gelecekte refah dolu bir noktaya taşınması için Gaziantep Üniversitesinde bu enerjiyi görüyorum” diye konuştu. 
GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile heyeti, GAÜN’de yürütülen faaliyetlerden bahsetti. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Cumhurbaşkanı Tatar üniversite

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor