CUMHURİYETİN 100. YILI İÇİN FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

.

GÜNDEM 17.10.2023 13:44:00 0
CUMHURİYETİN 100. YILI İÇİN FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Besni Kaymakamlığı tarafından oluşturulacak olan hatıra ormanına fidan dikimi yapıldı. 50 dekarlık alanda yapılan dikim etkinliğinde toplamda 17 bin 500 fidan toprakla buluştu.

Besni Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda daha önce açıklanan Cumhuriyet 100. Yıl hatıra ormanı için fidan dikim etkinliği düzenlendi. Harmanardı (Tilek) köyü karşından düzenlenen etkinliğe Besni Kaymakamı Çağlar Partal, İlçe Emniyet Müdürü Vekili İlyas Yarımağa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demire, kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Başkanları, jandarma ve emniyet personelleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Fidan dikiminde hatıra ormanı hakkında bilgiler veren Besni Kaymakamı Çağlar Partal, 50 dekarlık alanda toplamda 17 bin 500 çam fidanının toprakla buluşturulacağını söyledi. 

Partal; “Bu yıl cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü bunu coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetimiz dimdik ayakta inşallah gelecek yüzyıllara da devam edip gidecek. 

Bizde bu kapsamda birçok etkinlik planladık. Cumhuriyet coşkusunu tüm Besni ile yaşamak istiyoruz. En anlamlı etkinliklerinden birini de bugün gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına bir hatıra ormanı oluşturuyoruz. Bu kapsamda öğrencilerimizle, vatandaşlarımızla fidan dikimlerini gerçekleştirdik. Gelecek yıllara cumhuriyetle birlikte büyüyecek bir orman oluşturduk. İnşallah cumhuriyetimiz Türiye Yüzyılında daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. Bu bizlerin sayesinde olacak, çok çalışacağız ve ülkemizi hep birlikte ileriye taşıyacağız” dedi.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor