Cumhuriyetin 100. Yılı için özel hazırlık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılı olması dolayısıyla kutlama programları için komisyon oluşturuldu. Ali Erdemoğlu Fen Lisesi konferans salonunda toplantı yapan komisyon bayram için hazırlıkları masaya yatırdı.

GÜNDEM 23.09.2023 10:57:00 0
Cumhuriyetin 100. Yılı için özel hazırlık

İlçe Kaymakamı Çağlar Partal başkanlığında oluşturulan komisyonun yaptığı toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Baba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, kurum ve daire amirleri ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda kutlamalar kapsamında gerçekleştirilecek her türlü faaliyet oluşturulan komisyon tarafından planlanıp yürütüleceği bildirildi. Tören ve etkinlik programlarının hazırlanıp uygulanması için okullarda da komisyon oluşturulacağı ve bu komisyonlar kutlama programlarının etkili ve eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi amacıyla görev yapacağı ifade edildi.

Komisyonların ayrıca kamu kurum ve kuruluşları, belediye başkanlıkları ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak 100. yıl kutlamalarının önemine uygun faaliyetler planlayacağı belirtildi.

Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal; “Kutlamalar kapsamında Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Milli Mücadele kahramanları, istiklal, istikbal, milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması konularını ele alan faaliyetler düzenlenecek. Bu konuda bütün daire amirleri ve okul müdürlerimden etkin bir çalışma bekliyoruz. Okul ve kurumlarda düzenlenecek programlara şehit yakınları, gaziler davet edilecek ve etkinliklerde yer almasına özen gösterilecek” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ise bu yılki etkinliklerin 100. yılın önemini gösterecek bir coşku içinde geçmesi gerektiğini belirterek, "Bir asırlık Cumhuriyetimizin daha nice asırlar devirmesini diliyorum. Bu sene Cumhuriyet Bayramı'nı bütün birim ve okullarımızla 100. yılın şanına yakışır şekilde kutlayacağız” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: Cumhuriyetin . hazırlık

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor