Daire Başkanları Besni'de Okul Müdürleri ile Toplantı Yaptı

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya ile Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Fatih Başak ilçemize gelerek okul müdürleriyle bir toplantı gerçekleştirdiler.

EĞİTİM 8.08.2023 14:36:00 0
Daire Başkanları Besni

Toplantıya Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'in yanı sıra İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Okul Müdürleri katıldı. Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantının ana gündemi, okulların 11 Eylül tarihinde hazır olması ve açılması oldu.

Toplantıda ilk sözü alan Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Fatih Başak Besni’nin ve bölgenin yaşadığı büyük deprem felaketi dolayısı ile geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Deprem sonrası süreçte öğrenci ve okulların yaşadığı problemler ve çözüm önerileri konuşuldu.

Daha sonra söz alan İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak okulların hasar durumları ile ilgili okul müdürlerinden ve Şube Müdürü Fikret Ürey'den bilgi aldı. Karşılıklı fikir alış verişi şeklinde geçen toplantıda okul müdürleri söz alarak okullarının eğitim öğretime hazır olması için gereken temel ihtiyaçlarını belirttiler.

Toplantı sonunda okulların büyük oranda hazır olması dolayısıyla Mehmet Demirel ve Okul Müdürlerine teşekkür edildi.

Mehmet Demirel ise toplantı bitiminde İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yunus Derekaya, Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Fatih Başak ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür etti. Demirel okullar tarafından kendilerine bildirilen ihtiyaçların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün imkanları dahilinde halletmeye çalıştıklarını, bunun için bütün birimlerle sahada olduklarını belirtti.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor