Depremde ölen öğretmen ve öğrenciler unutulmadı

Depremde ölen öğretmen ve öğrenciler unutulmadı

BÖLGE HABERLERİ 6.02.2024 13:57:00 0
Depremde ölen öğretmen ve öğrenciler unutulmadı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa’da, hayatını kaybeden öğrencilerin eğitim gördükleri sınıflara karanfil bırakıldı. Duygu dolu anların yaşandığı anma programında, öğrenciler ölen arkadaşlarının fotoğraflarıyla hasret giderdi.

Şanlıurfa’da Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için anma programları devam ediyor. Anma programı çerçevesinde, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve beraberindekiler, İbrahim Tatlıses İlkokulunu ziyaret ederek, depremde hayatını kaybeden öğrencilerden Dicle Fırat, Fırat Fırat ve Hazal Fırat kardeşler ile Khalid El Hammud’un sıralarına ve öğretmen Özgür Fırat’ın masasına karanfil bıraktı.

Bozdağ, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, depremde hayatını kaybeden öğrenciler, öğretmenler ve tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi. Bozdağ, açıklamasının devamında, “6 Şubat depremi vesilesiyle Hakk’a giden sınıfımızın öğrencisi Fırat Fırat kardeşimize, yine bu okulumuzda hayatını kaybeden diğer öğrencilerimize ve Türkiye’de depremde hayatını kaybeden öğretmenlerimize, öğrencilerimize, her bir vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına ve sizlere baş sağlığı diliyorum” dedi.

Ölen arkadaşlarını unutamadıklarını aktaran öğrencilerden Sadık Mısır, “Arkadaşım vefat etti, mekanı cennet olsun. Onu çok özlüyorum. Onun masasına çiçek bıraktı, onu çok özlüyoruz” şeklinde konuştu. Törene, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Emin Önen, Abdürrahim Dusak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da katıldı.


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor