Depremde Vefat Eden Öğretmenin Adı, Okulunun Kütüphanesine Verildi

Mevlana Ortaokulu kütüphanesine ve öğrencilerine 15 yıl boyunca büyük emekler veren ve 6 Şubat depreminde vefat eden Türkçe Öğretmeni Erol Bakan'ın adı okul kütüphanesine verildi.

GÜNDEM 7.02.2024 19:49:00 0
Depremde Vefat Eden Öğretmenin Adı, Okulunun Kütüphanesine Verildi

Kütüphane açılış törenine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Delice Dağdeviren, Bakanlık Müfettişi İbrahim Halil Fırat ve kütüphaneye kitap desteğinde bulunan Şanlıurfa Siverek Dumlupınar Ortaokulu yetkilileri katıldı.

Bu anlamlı etkinlikten dolayı Siverek halkına ve aracı olan Dumlupınar Ortaokulu Müdürlüğüne teşekkür eden Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Delice Dağdeviren; "Depremin yıldönümünde şehit öğretmenlerimizi ve eğitim çalışanlarını rahmetle anıyor ve isimlerinin okullarımızda yaşatılması için gösterilen çabaları destekliyoruz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum " dedi.

Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Ferit Çiftçi ise; "6 Şubat depreminin yıl dönümü nedeniyle Mevlana Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun öğrencileri tarafından duygu ve düşüncelerinin ifade edildiği mektuplar yazılmıştı. Deprem şehidi öğretmenimize kütüphane adı verileceğini ve okulun kitap ihtiyacı olduğunu öğrendikten sonra kitap toplama kampanyası başlattık. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve hayırseverlerce bağışlanan kitapları Mevlana Ortaokulu öğrencilerine mektuplarla birlikte teslim ettik. Öğretmenimiz ve ailesine, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum."dedi.

Mevlana Ortaokulu Müdürü Ahmet Şahin de; "Depremin ilk zamanlarından itibaren depremzedelerin temel ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde karşılanması noktasında en büyük desteği Siverekliler vermiştir. Onların bizim yüreğimizde yeri özeldir ve onlar artık kardeşlerimizdir. Etkinliğe destek veren Siverek Kaymakamı Sn. Musa Aydemir, Belediye Başkanı Sn. Ayşe Çakmak ve Siverek İlçe Millî Eğitim Müdürü Sn. Nuri Kapanoğlu'na şükranlarımı sunuyorum.

Mektup ve kitap desteği etkinliğini gerçekleştiren Siverek Dumlupınar Ortaokulu Müdürümüz başta olmak üzere öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Erol hocamız okulumuzun en fedakar öğretmenlerindendi. Öğrencilerimizin babası gibiydi, öğrenci ve öğretmenler arasında çok sevilirdi. Onun adını yaşatmak ve her an yüreğimizde hissetmek üzere okul kütüphanemize Erol Bakan adını vermeyi kararlaştırdık. Kendisine ve ailesine Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum. Rabb'im bizleri deprem şehitlerimizle cennetinde buluştursun" şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor