DEPREMZEDE ÇOCUKLARA GİYİM YARDIMINDA BULUNUYOR

Yenikent’te faaliyet gösteren Yumurcak çocuk giyim depremde anne ve babasını kaybeden depremzede çocuklara ücretsiz giyim yardımında bulunacağını açıkladı.

GÜNDEM 3.02.2024 11:40:00 0
DEPREMZEDE ÇOCUKLARA GİYİM YARDIMINDA BULUNUYOR

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin yıldönümü yaklaşırken Yenikent’te faaliyet gösteren Yumurcak Çocuk giyim sahibi İsmail Günaydın iç ısıtan bir yardım kampanyası başlattı. İş yeri sahibi Günaydın 3-5 Şubat tarihleri arasında depremde annesini ve babasını kaybeden depremzede çocuklara giyim yardımında bulunacağını açıkladı. 

Konuyla ilgili konuşan İsmail Günaydın; “Öncelikle 6 Şubat günü meydana gelen asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşadığımız büyük deprem felaketinin yıldönümü yaklaşırken karınca kararınca bir yardım kampanyası başlatmak istedik. Elimizden geldiğince depremzede çocuklarımıza katkıda bulunmak bir nebze olsun içlerini ısıtabilmek adına 3-5 tarihleri arasında anne ve babalarını kaybetmiş çocuklarımıza giyim yardımında bulunacağız. Allah bir daha böyle bir felaketi ülkemize yaşatmasın tekrardan hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: depremzede gi̇yi̇m yardım

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor