Diyarbakır’da su birikintisinde "bebek var" iddiası ekipleri harekete geçirdi - (Videolu Haber)

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde depremde ağır hasar gören sağlık ocağının bodrum katındaki su birikintisinde "bebek var" ihbarı üzerine çok sayıda ekip harekete geçti.

BÖLGE HABERLERİ 5.12.2023 21:17:00 0
Diyarbakır’da su birikintisinde

Merkez Bağlar ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi 585’inci Sokak’ta Kahramanmaraş merkezli depremde hasar gören sağlık ocağının bodrum katında yağan yağmurla su birikintisi oluştu. Bugün saat 15.30 sıralarında mahallede oynayan çocukların sokaktan geçen kadına binanın bodrum katında "bebek var" iddiası üzerine ihbarda bulunuldu. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, AFAD, JAK, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Arama tarama çalışmaları başlatan ekipler, bina içerisindeki su birikintisini tahliye ederken, 3 saati geride bıraktı. Bölgede çalışma sürüyor. 

Mahalle sakinlerinden Barış Aslan, duyum üzerine ekiplerin olay yerine sevk edildiğini belirterek, “Mahalle sakinlerinden bir kadın çocukların kendisini çağırıp içeride bebek sesinin geldiğini söylemiş. Bunun üzerine çevredeki eczaneye bebek olması ihtimaliyle ilk müdahale için haber verildi. Eczacılar olay yerinde herhangi bir şey bulmadı. Daha sonra polise haber verildi. Şu anda ekipler suyu tahliye ediyor. İnşallah ihbar asılsız çıkar” dedi. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor