DMM'den, 'kura müdahale olacak' iddalarına ilişkin açıklama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan; "Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV’de artış olacak." iddalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

FİNANS 16.03.2024 12:34:00 0
DMM

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin (DMM) tarafından sosyal medya hesabı üzerinden, bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medyada gündem olan  "Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV’de artış olacak." iddalarının doğru olmadığı yönünde açıklamada bulunuldu.

DMM tarafından soyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada; “Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Gerekirse kura müdahale edilecek, ÖTV ve KDV’de artış olacak.” iddiası doğru değildir. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, basına kapalı bir toplantıda, oda ve borsa başkanlarının yanı sıra iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelmiştir. Bahse konu toplantıda Bakan Şimşek’in kura müdahale edileceğini veya ÖTV ve KDV’de artış olacağını söylediği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Yetkili kişi ve kurumların açıklamaları dışında yapılan spekülatif haberlere itibar edilmemelidir.” şeklinde ifade edildi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor