DR. NECİP ÖZTÜRK ORTAOKULUNDA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDiYOR

DR. NECİP ÖZTÜRK ORTAOKULUNDA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDiYOR

GÜNDEM 12.01.2024 10:48:00 0
DR. NECİP ÖZTÜRK ORTAOKULUNDA ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDiYOR

Hayırsever hemşerimiz Dr. Necip Öztürk tarafından Eski Dumlupınar İlkokulu yerine yapılan 12 derslikli okulun çalışmaları devam ediyor. Okulun son durumunu inceleyen Besni Kaymakamı Çağlar Partal, okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete geçeceğini söyledi.

HAYIRSEVER ÖZTÜRK TAAHHÜT ETTİĞİ KISMI TAMAMLADI

Besni’nin en eski okulu olarak bir neslin anılarında yer edinen Dumlupınar İlkokulunun bina ömrünü doldurması nedeniyle Hayırsever hemşerimiz Dr. Necip Öztürk tarafından aynı yerine yeni bir okul yapılması için geçtiğimiz yıl çalışmalar başlamıştı. Bu kapsamda hayırsever Necip Öztürk taahhüt ettiği yüzde 51’lik yapım işini tamamlayarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti. Kalan kısmının ise devlet eliyle yapılacak olan okulun tamamlama ihalesi gerçekleştirilerek çalışmalara başlandı. 12 derslikli modern bir okul olarak Besni eğitimine kazandırılacak olan Dr. Necip Öztürk Ortaokulu önümüzdeki eğitim öğretim yılında ise öğrencilere kapılarını açacak.

PARTAL: GÜZEL BİR EĞİTİM YUVASINA DÖNÜŞECEK

Okulun son durumunu inceleyen Besni Kaymakamı Çağlar Partal da çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Partal’a incelemeleri sırasında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Ürey eşlik etti. İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Kaymakam Partal; “Besnili hayırsever hemşerimiz Dr. Necip Öztürk tarafından yüzde 51’i yapılan okulumuzun inşaatını gezdik bugün. Hayırseverimiz tarafından yapılacak kısım tamamlandı. Geri kalanı da devletimiz tamamlama ihalesinin ardından önümüzdeki eğitim öğretim yılında da eğitime açmayı düşünüyoruz. 

Bölge olarak Besni’nin merkezinde, birçok kişinin de anısı var burada. Tabi zamanın şartları ve yıllar içerisinde eskimiş olan okulumuzu hayırseverimizin de desteğiyle yeni, güzel ve modern bir eğitim yuvası olarak çocuklarımıza kazandırılacak. Ben emek veren hayırseverimize teşekkür ediyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: okul necip öztürk besni

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor