EĞİTİM BAYRAMINDA BESNİ’NİN SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK

.

GÜNDEM 6.09.2023 15:21:00 0
EĞİTİM BAYRAMINDA BESNİ’NİN  SORUNLARI MASAYA YATIRILACAK

Bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Besni Eğitim Bayramının temalarından birisi de ilçenin sorunları ve çözüm önerileri olacak. Konuyla ilgili Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Başkanvekili Ali Erdemoğlu’nun da katılacağı bir çalıştay düzenlenerek sorunlar masaya yatırılacak.

Cumhuriyetin 100’ncü yılında Besni Eğitim Bayramının 25’ncisi 6-7-8 Ekim 2023’te yapılacak. Besni Eğitim Vakfı, Besni Belediyesi, Besni Kaymakamlığı ile ortaklaşa olarak 25 yıldan bu yana yapılan Eğitim Bayramı Organizasyon Komitesine bu yıl Mehmet Erdemoğlu Vakfı da dahil edildi. Böylece eğitimi “bayram” olarak kutlayan tek ilçe olan Besni’mizde Eğitim Bayramının farkındalığı ve coşkusu daha da artacak. 

Besni Eğitim Vakfı Başkanlığına Mayıs 2023’te seçilen Şaban Çağıran açıklamalarda bulundu. Çağıran Mehmet Erdemoğlu Vakfının da organizasyon komitesine dahil olmasının gücümüze güç kattığını ve bu şekilde hep birlikte Besni’ye daha fazla değer katmaya çalışacaklarını belirtti. 

Çağıran, Eğitimin sadece okullarda öğretilenlerden ibaret olmadığını, eğitimin hayatın her alanına ilişkin konuları içerdiğini ve bu nedenle vakıf olarak bundan böyle bunlara da odaklanacaklarını belirtti. Eğitimin kişinin yaşam kalitesini olumlu olarak etkilemesi, kişiye değer katması halinde öneminin daha artacağının altını çizdi.

Bu görüş çerçevesinde paydaşların da ortak görüşleri ile bu yıl Eğitim Bayramındaki panellerden birinde Besni’nin sorunları ve bu sorunların çözüm yollarının tartışılacağını söyleyen Çağıran çalıştay şeklinde olacak panele tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını ve vatandaşlarımızı beklediklerini söyledi.  Çağıran ayrıca çalıştaya katılacakların şimdiden sorunlar ve uygulanabilir çözüm yollarını düşünerek panelde dile getirmelerini istedi.

Proaktif olarak yapılacak panelin konukları Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Erdemoğlu, Prof. Dr. Sait Bilgiç, Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Gazeteci-Yazar Hasan Emre ve Besni’deki tüm STK temsilcileri olacak.

Şaban Çağıran tüm vatandaşları bu panelle birlikte, sürpriz konukların olacağı diğer panellere ve özellikle bu yıl Cumhuriyetin 100’ncü yılı, Eğitim Bayramının25’nci yılı için yapılacak “Eğitim Bayramı ve Cumhuriyet” yürüyüşüne davet ettiklerini belirtti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor