ERDEMOĞLU AİLESİ KONUTLARA BAŞLIYOR

Bir süredir Çevre ve Şehircilik Bakanlığında onay bekleyen hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesinin yapacağı konutlar için onay çıktı. Onayın ardından Erdemoğlu Ailesi sahada çalışmalara başladı.

GÜNDEM 13.02.2024 11:44:00 0
ERDEMOĞLU AİLESİ KONUTLARA BAŞLIYOR

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin hemen ardından Besni için bin adet konut sözü veren hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi, bir süredir Çevre ve Şehircilik Bakanlığından onay bekliyordu. Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, geçtiğimiz Eğitim Bayramında da sürecin hızlandırılması için yetkililere çağrıda bulunmuştu.

Hem hayırsever Erdemoğlu Ailesinin hem de depremzede vatandaşların beklediği onay geldi. Besni Kaymakamı Çağlar Partal, konutların imar planı onayının alındığını aktararak saha çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kaymakam Partal konuyla ilgili açıklamasında; “6 Şubat depremleri sonrası Erdemoğlu ailesince yapımı taahhüt edilen 1000 konut inşaatına başlandı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca imar planının onaylanması akabinde sahada çalışmalar başladı. İlçemize her konuda desteklerini esirgemeyen Besni’nin ihyası için hiçbir karşılık beklemeksizin öncü olan Erdemoğlu ailesine ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.  Ayrıca alanın kamulaştırılması ve imar süreçlerinde kolaylaştırıcı çözümler üreten Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Bakan Yardımcımız Sayın Vedad Gürgen ve Sayın Valimiz Dr. Osman Varol’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: erdemoğlu deprem konut

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor