ERDEMOĞLU HOLDİNG İKİ MARKASIYLA İHRACATIN YILDIZLARI ARASINDA

.

GÜNDEM 19.11.2023 12:00:00 0
ERDEMOĞLU HOLDİNG İKİ MARKASIYLA  İHRACATIN YILDIZLARI ARASINDA

Bu yıl 16’ncı kez İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB) tarafından düzenlenen Ulusal Halı Tasarım Yarışması'nın kazananları ve 2022 yılı ‘Halı İhracatının Yıldızları' ödüllendirildi. Törende Erdemoğlu Holding’in iki markası platin kategorisinde ödüle layık görüldü.

İstanbul Halı İhracatçıları Birliği (İHİB), 16 yıldır gerçekleştirdiği İHİB 16’ncı Ulusal Halı Tasarım Yarışması'nın kazananlarını ve 2022 yılında halı sektörünün ihracatına katkı sunan sektör temsilcilerini, 'Halı İhracatının Yıldızları' töreninde ödüllendirdi. İHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hayri Diler ev sahipliğinde düzenlenen ödül törenine, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İHİB Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül gecesinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, “Halı sektörümüzün ölçek kapasitesi ve rekabet gücü bize her zaman olduğu gibi gurur vermeye devam ediyor. Bu üretim ve kaliteyi tasarımla beraber taçlandırıyoruz.” dedi. Halı tasarımının, kültürü, tarihi ve sanatı yansıtan önemli bir unsur olduğunu dile getiren İHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hayri Diler, “Her biri kendi alanında birer lider olan üyelerimiz ticaretin sınırlarını aşmakla yetinmiyor, aynı zamanda kültürümüzü ve sanatımızı dünya genelinde tanıtıyorlar. Bu ödüller yalnız bir şirketin değil, Türk halıcılığının da bir bütün olarak elde ettiği uluslararası başarıları da simgeliyor.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesinin sahibi olduğu Erdemoğlu Holding bünyesindeki iki halı markası halı ihracatının yıldızları arasında platin kategorisinde ödüle layık görüldü. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor