ERDEMOĞLU HOLDİNG’TEN ADANA’YA BİR KREŞ DAHA

.

GÜNDEM 20.10.2023 13:02:00 0
ERDEMOĞLU HOLDİNG’TEN  ADANA’YA BİR KREŞ DAHA

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesinin sahibi olduğu holding bünyesindeki SASA ile Seyhan Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan Barış Mahallesi Kreşinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma töreninde konuşan SASA Yönetim Kurulu üyesi Güven Kaya, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini söyledi.

300 ÖĞRENCİYE HİZMET VERECEK

SASA Polyesterin daha önce Adana’ya bir kreş kazandırmasının ardından ikinci kreş projesinin de temeli atıldı. Barış Mahallesindeki törene kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri, SASA Yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

6 ayda tamamlanması planlanan kreş 2 bin 500 metrekare arsa üzerinde, bin 400 metrekare kapalı alan olarak içerisinde 14 derslik, 1 spor salonu ile 300 öğrenciye hizmet verecek şekilde inşa edilecek.

Törende konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay; “Önümüzdeki günlerde kadınlarımız çok daha rahatlıkla çocuklarını buralarda eğitecekler ve çok daha rahat istihdama katılma fırsatı bulacaklar. Tesisimizin, Adana'ya çocuklarımıza, kadınlarımıza, mahalle halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AKAY: TESİSİMİZİN ADANA’YA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

SASA’nın gerek sağladığı istihdam, gerekse ödediği vergilerden yerel yönetimlere düşen pay açısından hem Adana için hem de Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu vurgulayan Akay, SASA'nın Seyhan'a ikinci kreşi yaptırmasının da çok anlamlı olduğunu kaydetti.

Çocukların eğitiminin ve kadınların istihdama katılımının toplumsal yaşam için önemini vurgulayan Başkan Akay, bunun en önemli yolunun kreşler olduğunu söyledi. Seyhan Belediyesi'nin mevcut kreşlerinin büyütüp kapasitesinin artırıp yeni bir kreş daha yaptıklarını, SASA'nın da yeni bir kreş yaparak bu sürece önemli bir katkı koyduğunu dile getiren Başkan Akay, "Şu anda yeni bir kreşin temel atma töreninde birlikteyiz. Hemen arkasından bizim iki tane daha projesini hazırladığımız kreşimiz var. Önümüzdeki günlerde kadınlarımız çok daha rahatlıkla çocuklarını buralarda eğitecekler ve çok daha rahat istihdama katılma fırsatı bulacaklar. Tesisimizin, Adana'ya çocuklarımıza, kadınlarımıza, mahalle halkına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Barış Mahallesi'nde yapılan güzel hizmet verildiğini belirterek Başkan Akay'ı ve Sasa yöneticilerini kutladı.

KAYA: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK

SASA Erdemoğlu Holding olarak Adana'ya 3.5 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını aktaran Sasa Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kaya, sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Kaya, "Şimdiye kadar üç tane kreşimiz tamamlandı. Bu dördüncü kreşimiz olacak. Önümüzdeki dönemlerde de hem sosyal sorumluluk kapsamında kreş, okul ve bunun gibi tesislerin yapılmasına devam edilecek" diye konuştu.

Barış Mahallesi Muhtarı Özkan Ökdem de Başkan Akay'a ve SASA yönetimine temeli atılan kreşten dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından okunan dualar eşliğinde kreşin temel atma töreni gerçekleştirildi.

 


Anahtar Kelimeler: ERDEMOĞLU HOLDİNG’ ADANA’

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor