ERDEMOĞLU TÜRKİYE’NİN EN ZENGİNLERİ ARASINDA

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan Türkiye’nin en zengin aileleri araştırmasında Besnili hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi de yer aldı.

GÜNDEM 12.12.2023 16:43:00 0
ERDEMOĞLU TÜRKİYE’NİN EN ZENGİNLERİ ARASINDA

YİNE BESNİ’NİN GURURU OLDULAR

Ekonomist dergisinin her yıl açıkladığı Türkiye’nin en zenginleri listesi yenilendi.  Bu yıl da ülkenin en zenginleri listesine girmeyi başaran hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi Besni’ye büyük bir gurur yaşattı. Ülke sıralamasında 10.  Sırada yer alan Erdemoğlu Ailesinin serveti ise 2,5 -3 milyar TL olarak açıklandı. 

TEMELLERİNİ MERHUM MEHMET ERDEMOĞLU ATTI

Besnili bilge Merhum Mehmet Erdemoğlu'nun temellerini attığı Merinos Halı, üretim ve ihracatta dünya lideri olurken, çocukları İbrahim ve Ali Erdemoğlu da babalarından aldıkları bayrağı yukarıya taşıyarak, başarıdan başarıya koşuyor. Başarılarına her geçen gün yenilerini ekleyerek dev bir kuruluş haline gelen Erdemoğlu Holding bünyesindeki şirketler ve markaların temelleri 1970 yılında atıldı. Erdemoğlu Ailesi, Onursal Başkan Merhum Mehmet Erdemoğlu öncülüğünde 1990 yılında kurduğu Erdemoğlu Halı San. ve Tic. A.Ş.’nin adını 1998 yılında Merinos Halı San. ve Tic. A.Ş. olarak değiştirerek markalaşma yolunda ilk adımını atmıştı. 

SANAYİDE DE HAYIR İŞLERİNDE DE BAŞARILILAR

Türkiye'nin en köklü ve büyük sanayi kuruluşlarından Sasa’yı da bünyesinde bulunduran Erdemoğlu Holding dünya çapında açılımlarına hızla devam ediyor. Girdiği tüm sektörlere büyük yatırımlar yapan ve önemli başarılara imza atan Erdemoğlu Holding, dev bir marka kuruluş haline gelirken kazandıklarını sosyal sorumluluk projeleri ile paylaşmayı ilke edinmeye devam ediyor. Özellikle Gaziantep, Adıyaman ve Besni'de çok sayıda yatırımın yanında hayır işlerine de büyük önem veren hayırsever hemşerilerimiz babaları merhum Mehmet Erdemoğlu'nun ilkelerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürüyor.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor