ERDEMOĞLU’NDAN BESNİ EĞİTİMİNE BÜYÜK DESTEK

.

GÜNDEM 3.10.2023 10:20:00 0
ERDEMOĞLU’NDAN BESNİ EĞİTİMİNE BÜYÜK DESTEK

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu, mülkiyeti kendilerine ait olan bir dönem fabrika satış mağazası, deprem sonrası ise sosyal market olarak kullanılan Yeni Besni Mahallesindeki çok amaçlı modern binayı kaymakamlığa devretti.

KÜTÜPHANE SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ OLDU

Mülkiyeti Merinos A.Ş.’ye ait olan Yeni Besni Mahallesi Tuğsuzlar Camii karşısındaki çok amaçlı bina Besni Kaymakamlığına devredildi. Daha önce Merinos Fabrika Satış Mağazası olarak kullanılan deprem sonrası ise Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde açılan sosyal market olarak kullanılan çok amaçlı modern binanın devri hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu ile Besni Kaymakamı Çağlar Partal arasında imzalanan protokol ile gerçekleşti. 
Devredilen binanın karşılığında ise Erdemoğlu Ailesine Eskiköy mevkiinde 16 dönümlük bir arazi verildiği, Erdemoğlu'nun bu araziye ise çalışanları için konut yapacağı öğrenildi. Devir sonrası binanın ilk üç katının halk kütüphanesi olarak kullanılacağı açıklanırken İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğü tarafından çalışmalara başlanıldığı bildirildi. 

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Devir teslim töreni sonrası açıklamalarda bulunan Besni Kaymakamı Çağlar Partal; “İçimize uzun yıllar hizmet edecek binanın bağışı sebebiyle Ali Erdemoğlu şahsında Erdemoğlu ailesine ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bina çok merkezi ve değerli bir konumda bulunuyor. Gerçekleştirmek için üzerinde çalıştığımız meydan projesi ile de bütünleşerek önemli bir fonksiyonu yerine getirecek. Bina çok amaçlı kullanıma uygun oldukça yeterli bir yapı. İlk 3 katı İlçe Halk Kütüphanesi olarak kullanacağız. Besni‘ye yakışır şekilde ilçe meydanımızda tüm toplum kesimlerine hizmet edecek, Bu konuda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ile Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğümüz çalışmalara başladılar. Modern ve donanımlı bir kütüphanenin Besni’ye kazandırılması için destek veren Genel Müdürlüğümüz ve İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor