ERDEMOLU’NDAN ADIYAMAN EĞİTİMİNE BİR BÜYÜK DESTEK DAHA...

.

GÜNDEM 2.11.2023 20:21:00 0
ERDEMOLU’NDAN ADIYAMAN EĞİTİMİNE  BİR BÜYÜK DESTEK DAHA...

Erdemoğlu Holding tarafından Adıyaman Üniversitesi bünyesinde inşa edilecek olan 56 daireden oluşan lojman için Rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş ile Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu arasında protokol imzalandı. 

İmzalanan protokol ile birlikte, 6 Şubat depremleri sonrasında kullanılmaz hale gelen Üniversite bünyesindeki lojmanların yerine yenileri inşa edilerek, birçok akademik ve idari personelin barınma problemi ortadan kaldırılacak.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, imzalanan protokolün Adıyaman Üniversitesi ve mensupları için hayırlara vesile olmasını diledi. Prof. Dr. Kelleş, “6 Şubat Pazartesi günü çok acı bir sabaha uyandık. Tarihimizin en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli depremler neticesinde binlerce insanımızı kaybetmenin hüznünü yaşadık ve hala da yaşıyoruz. Birçok kamu binasının ve binlerce konutun yıkılması, bu felaketin şehrimizde meydana getirdiği devasa tahribatın açık bir göstergesidir. Üniversitemizde de yıkımın boyutu had safhaya ulaşmış, rektörlük binamız ve lojmanlarımız dâhil olmak üzere birçok binamız kullanılamaz hale gelirken, çeşitli mağduriyetler ortaya çıkmıştır. Bugün, burada Üniversitemiz ile Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu arasında imzalanan protokol ile birlikte Üniversitemizin barınma konusundaki önemli bir problemini çözmüş olacağız. Ülkenin dört bir yanında oluşturdukları istihdam olanakları ve ülke ekonomisine verdikleri katkı ile önemli bir yer edinen Erdemoğlu Ailesi, hayır işlerinde de veren ellerden olmuştur. Bizleri ziyadesiyle memnun eden bu önemli yatırımlardan ötürü Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu nezdinde hayırsever ailemizin her bir ferdine en kalbi muhabbetlerimle teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’mizin öncü kuruluşlarından biri olan Erdemoğlu Holding ile el ele vererek, üniversitemiz, ilimiz ve ülkemiz için çok daha güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Erdemoğlu ise konuşmasında, “6 Şubat’ta yaşanan hadise hepimizi derinden üzmüştür. Bundan sonra bize düşen; işimizi en sağlam şekilde yapmaktır. Bugün, burada Adıyaman Üniversitemiz için 56 daireden oluşan kamu konutunun protokolünü imzaladık. Projemizin tamamlanmasıyla birlikte üniversitemizin birçok akademik ve idari personelinin yaşadığı barınma sorunu inşallah ortadan kalkacaktır. Protokolümüzün Adıyaman’a ve Adıyaman Üniversitesi ailesine hayırlı olmasını diliyor, ev sahiplikleri için Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kelleş’e teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor