Fadıloğlu: “Rekabet kaliteyi getirir”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede bulunan tüm ortaokul öğrencilerinin katılım sağlayabileceği bilgi yarışmasının protokolünü imzaladı.

BÖLGE HABERLERİ 7.12.2023 14:19:00 0
Fadıloğlu: “Rekabet kaliteyi getirir”

Hem öğrencinin hem de okulunun tablet, yazıcı, bisiklet, kitap seti, eşofman takımı, spor ayakkabı ve sportif malzeme seti ödülü kazanabileceği protokol imza programında konuşan Başkan Fadıloğlu, “Rekabet kaliteyi getirir. Ödüllendirme noktasında yalnızca öğrencileri değil, aynı zamanda okulları da ödüllendiriyoruz” dedi. Protokol; Şehitkamil Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesi ve Şehitkamil Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalandı. Şehitkamil Sanat Merkezi’nde (ŞSM) düzenlenen imza törenine; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı katıldı.

Protokolle öğrencilerin; akademik güdülenmelerine katkı sağlamak, okula olan ilgilerini artırmak, okulunu ve kendilerini temsil edebilme güçleri kazanmalarını sağlamak, hızlı düşünme becerilerini geliştirmek, bilgilerini taze tutmaları, yeni bilgiler edinmeleri ve zihinlerini çalıştırmaları amaçlandı.

Protokol kapsamında Şehitkamil ilçesinde öğrenim gören tüm resmi ve özel ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik 3 aşamalı yapılacak bilgi yarışmasının finali, 28 Aralık 2024 tarihinde yapılacak. Tablet, yazıcı, bisiklet, kitap seti, eşofman takımı, spor ayakkabı ve sportif malzeme seti gibi ödüllerin yanı sıra yarışmaya katılan tüm öğrencilere; kupa bardak, şapka, bloknot ve kalem armağan edilecek.

Gerçekten memnuniyet hat safhada

İmza öncesi konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Çocukluğumuzda yaşadığımız güzellikleri, kendi yavrularımızın da yaşaması gayesini taşıyorduk. Bizim öğrencilik yıllarımızda bilgi yarışmaları, çok kıran kırana geçerdi. Ondan sonra önce okul içerisinde daha sonra okullar arası olan etkinlik, hakikaten rekabet kaliteyi getirir mantığıyla hareket ederek bunu organizasyonumuzu da geleneksel hale getirdik. Ödüllendirme noktasında yalnızca öğrencileri değil, aynı zamanda okulları da ödüllendiriyoruz. Gerçekten memnuniyet hat safhada. Katkılarından dolayı Şehitkamil Kaymakamımız Sayın Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Yağcı, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Protokolün, hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor