FAHRİ KÜPELİ ERDEMOĞLU MAHALLESİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Erdemoğlu Mahallesi için adaylığını açıklayan Fahri Küpeli gazetemizi ziyaret ederek açıklamada bulundu.

SİYASET 28.12.2023 11:14:00 0
FAHRİ KÜPELİ ERDEMOĞLU  MAHALLESİNE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Besni’de mahallerde muhtarlık düşünen isimler adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek Erdemoğlu Mahallesi için aday olduğunu söyleyen Fahri Küpeli, vatandaş odaklı bir muhtarlık için yola çıktığını söyledi.

Küpeli açıklamasında; “Öncelikle 6 Şubat günü yaşadığımız ve etkilerini hala derinden hissettiğimiz büyük deprem felaketinde hayatlarını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Birkaç ay sonra bir seçim yaşayacağız. Bu seçimde vatandaşlarımız ikametlerinin olduğu mahallelerde kendilerini temsilen bir kişiye 5 yıl süreyle yetki verecek. Malum olduğu üzere muhtarlık demokrasinin mihenk taşlarındandır. O yüzden bu görevi en iyi şekilde yapacak, mahallemizin tüm sorun ve sıkıntılarının çözümünü kısa süre içerisinde sağlayacak ve hak ettiği hizmetleri kazandıracak bir aday olacağım inancıyla bu yola çıktım. Biz ekibimizle birlikte mahallemizde vatandaş odaklı bir muhtarlık süreci geçireceğiz. Sorunlarımızı ve mahalleye kazandırılacak hizmetleri biliyoruz. Allah’ın izni, vatandaşlarımızın da takdiriyle bu göreve geldiğimizde Erdemoğlu Mahallesinde değişimi büyük oranda göreceğiz. Tekrar seçimlerin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, aday olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: muhtar fahri küpeli

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor