Fatih Erbakan Besni’ye geliyor

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Yeniden Refah Partisinden Besni Belediye Başkan adayı olan İsmail Sümer, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın 5 Mart’ta Besni’ye geleceğini söyledi.

GÜNDEM 1.03.2024 14:10:00 0
Fatih Erbakan Besni’ye geliyor

ERBAKAN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNİ AÇACAK

Önümüzdeki ay yapılacak olan yerel seçim öncesi 5 Mart Salı günü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erkan Besni’ye gelerek seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirerek halka hitap edecek. Genel Başkan Erbakan’ın Besni ziyaretlerini değerlendiren Belediye Başkan Adayı İsmail Sümer; “Tüm Türkiye’de esmeye devam eden Yeniden Refah rüzgarı ilçemizde fırtınaya dönüşmüş durumdadır” dedi.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan İsmail Sümer; “Malumunuz bir ay kadar sonra bir seçim dönemi yaşayacağız. Bu kapsamda çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccühleri gözlemliyoruz. Yine önemli bir konu olarak 5 Mart Salı günü Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan ilçemize teşrif ederek hemşerilerimize hitap edecek. Kendisine yakışır bir şekilde karşılama için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

SÜMER: BU SEÇİM HALKIN İRADESİNİ HİÇE SAYANLARA KARŞI BİR DİK DURUŞ OLACAKTIR

İsmail Sümer şöyle devam etti; “Bu seçim Besni’mizin geleceği açısından dönüm noktasıdır. Bu seçim, halkın iradesini hiçe sayanlara karşı bir dik duruş olacaktır. Besni’nin siyasi kaderiyle oynamak isteyenlere karşı halkımız en güzel cevabı sandıkta verecektir. Yine bu seçimde halkımız Besni’yi Adıyaman’da yönetmeye çalışanlara kırmızı kart göstererek gereken cevabı verecektir. Şimdi artık ‘BİSMİLLAH’ deme zamanıdır. Besni’miz üzerinde oynanan oyunlara ‘HAYIR’ deme ve Besni halkına bu dayatmacı zihniyetten kurtarma zamanıdır. Şimdi halkın iradesini üstün kılma zamanıdır. Bu vesileyle tüm halkımızı genel başkanımız sayın Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan seçim koordinasyon merkezimizin açılışına tüm halkımızı davet ediyorum”


Anahtar Kelimeler: erbakan yenidenrehaf besni seçim

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor