FEN LiSESi YURDU’NUN iHALESi YAPILDI

Gazetemiz gündeme getirmişti...

GÜNDEM 2.01.2024 13:51:00 0
FEN LiSESi YURDU’NUN iHALESi YAPILDI

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından Besni’ye kazandırılan Fen Lisesinin arka bahçesinde öğrenci yurdu yapılmak üzere kazılan alana 2 yıldır tek çivi dahi çakılmamıştı. Gazetemizin gündeme getirdiği konuyla ilgili Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeniden ihaleye çıkarak yurdun yapım işine başlıyor. 

2021 yılında açılışı yapılan Ali Erdemoğlu Fen Lisesinin bahçesinde bulunan alana devlet eliyle yapılması planlanan öğrenci yurdunda açılışın üzerinden 2 yılı aşkın süre geçmesine rağmen çalışmaların bugüne kadar neden başlamaması tepki konusu olmuştu. Bu süre zarfından hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesi fen lisesinin yanı sıra daha birçok hizmeti Besni’ye kazandırırken yurt probleminin bugüne kadar çözülememesi merak ediliyordu. 

Okulun arka bahçesinde yurdun yeri kazılmış temeli için bir çalışma başlamıştı. Ancak aradan geçen zaman içerisinde alana tek çivi dahi çakılmamıştı. O dönem ödeneği ayrılan ihalesi dahi yapılan yurt binasını son olarak gazetemizin 8 Aralık tarihli sayısında gündeme getirmiştik. 

Buna müteakip önemli bir gelişme yaşandı. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yurt binası ile ilgili yeniden ihaleye çıktı. 28 Aralık günü gerçekleşen ihale de Fen Lisesinin arka tarafındaki 4 bin 100 metrekare alana 200 kişilik öğrenci yurdu yapılması için çalışmalar başlıyor. Projenin yer tesliminden itibaren 400 gün içerisinde teslim edilmesi bekleniyor.


Anahtar Kelimeler: fen lisesi yurt

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor