Gazetemizin Kurucusu Şekip Önder Vefatının 1. Yıldönümünde anıldı

Besni Ekspres Gazetesi'nin kurucusu Gazeteci-Yazar Şekip Önder ebediyete intikalinin 1. Yıldönümünde ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

GÜNDEM 1.02.2024 18:53:00 0
Gazetemizin Kurucusu Şekip Önder Vefatının 1. Yıldönümünde anıldı

Gazetemiz kurucusu, babamız, güzel insan Şekip Önder vefatının 1. Yıldönümünde ailesi tarafından rahmet, minnet, sevgi ile anıldı.

Besni’de 1967 yılında kurduğu eski adı “Güney Ekspres”, şimdiki adı “Besni Ekspres” Gazetesinin yayın hayatını vefatına kadar aralıksız sürdüren Şekip Önder, aynı zaman “Azimşehir Besni”,“Besnili Şairler”, “Besnililer Birbirinizi tanıyor musunuz” isimli 3 adet kitap yazmıştır. Hayatı boyunca Güçlünün değil, mazlumun ve haklının yanında olan Şekip Önder, prensipleri ve ilkeleriyle Besni’de her kesimin takdirini ve saygısını kazanmıştır.

Şekip Önder’i sonsuzluğa uğurladığımız günden 5 gün sonra ülkemizi yasa boğan 6 Şubat depremleri meydana gelmiş; Eşi Saadet Önder, Kızları Eylem Yıldız, Fatma Önder Özşeker ve yeğeni Sibel Şahin’in vefatıda acımıza acı katmıştır. Önder, Çakırhüyük nahiyesinde bulunan mezarı başında ailesi ve sevenleri tarafından dualarla anıldı. 


Anahtar Kelimeler: şekip önder besni

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor