GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR ADAYI MUZAFFER ERTÜRK SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

“Gaziantep'te yaşayan Besnililerden büyük destek bekliyorum”

SİYASET 6.03.2024 23:32:00 0
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR ADAYI MUZAFFER ERTÜRK SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Muzaffer Ertürk seçim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Ertürk özellikle Gaziantep’teki Besnililerden destek beklediğini söyledi.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarına hız veren CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muzaffer Ertürk, çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede uzun yıllardır doktorluk yaptığı Gaziantep’te vatandaşların sorunlarını yakinen bildiğini ifade etti.

1 Nisan sabahında zafere ulaştıklarında belediyeyi halkla beraber ortak akılla yöneteceğini vurgulayan Ertürk; “Adaylığımız açıklandıktan sonra, parti örgütümüzle birlikte sahadayız. 26 yıldır bu güzel şehrimizde doktorluk yapmaktayım. İnsanlarımızı mesleğim gereği bire bir çok iyi tanımaktayım. Dertlerini ve sorunlarını yakinen bilmekteyim. Gaziantep'te iktidar olduğumuzda, halkımızla beraber belediyemizi ortak akılla yöneteceğiz.

Bu iktidarın yarattığı yoksulluk altında, halkımız inin inim inlemektedir. Belediye olarak Emekliler ve dar gelirli vatandaşlarımız ile beraber çiftçilerimize ve çalışmayan ev hanımı annelerimiz ile yakından ilgilenerek bu kesimdeki vatandaşlarımıza nefes aldıracağız. Bu anlamda belediye bütçesini doğru kullandığında bütçesi yeterlidir. Ranta değil de halka harcanırsa bu kesimlere de nefes aldırmış oluruz. Bu anlamda şehrimizde, yılmadan, usanmadan, 31 Mart akşamına kadar, ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak halkımıza anlatacağız. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız da yoğun ilgi görmekteyiz. Halkımız şunu görmektedir. Bir yandan devası belediye ve devlet imkanları diğer yanda bizler ise imece usulüyle yürütülen seçim çalışmalarını halkımız görmektedir. Bu haksız rekabete rağmen 31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceğiz.

Gaziantep’te yerel demokrasinin daha da güçlendirildiği, her birini dinleyen, kendini güçlü hisseden dinamikleri yaratacağız. Dünden bugün daha güçlüyüz” şeklinde konuştu.

Ertürk ayrıca Gaziantep'te yaşayan tüm Besnililerden destekleri ile beraber tüm tanıdıkları ve akrabaları birlikte çalışmalarını beklediğini söyledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor