Genel Müdür Erkılınç Gazete Sahipleri İle Buluştu

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Adıyamanda Gazete sahipleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 30.10.2023 22:26:00 0
Genel Müdür Erkılınç Gazete Sahipleri İle Buluştu

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Dijital Medya Koordinatörü İdris Armağan Çam, Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş ve Özel Kalem ve İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca Yeniyol Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aslan, Güne Bakış Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Yücekaya, Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Işık, Besni Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Orhan Önder, Besni Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emin Soydan Doğru ve Gölbaşı Türk-Ay Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Gül ile bir araya geldi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, gazete sahipleri ile düzenlediği toplantıda Adıyaman da yaşadıkları sorunları ve yaptıkları çalışmalar hakkında istişarede bulundu.
Ziyarette konuşan  Erkılınç,” Adıyaman’da bulunan değerli gazete sahipleri ile bir araya geldik.

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 6 Şubat depreminde ağır hasar iller arasında Adıyaman’da bulunuyor. Yaşanan deprem felaketinde Adıyaman’da 13 meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadık. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Depremde gazetelerimizde ağır hasar aldılar onlara geçmiş olsun diliyorum. Depremden bu yana gazete sahiplerimizin her zaman yanlarında olarak sorun ve sıkıntılarına ortak olmaya çalıştık. Bugün de gazete sahiplerimiz ile bir araya gelerek yaptığı çalışmaları, sorun sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. 

Yerel Basın bir ilin en önemli bir parçasıdır o yüzden yerel basınımızın ayakta kalması için elimizden geleni yapıyoruz. Adıyaman’da zor şartlar altında çalışmalarına devam eden meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.
Adıyaman FAAL Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı ve Yeniyol Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Aslan ise; "Adıyaman’da Gazete Sahiplerine ziyarette bulunarak toplantı yapan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç Genel müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Depremden dolayı ziyarette bulunarak bizleri yalnız bırakmayan sorunlarımızı sıkıntılarımızı dinleyerek bu güne kadar yaşadığımız sorun ve sıkıntılarda yanımızda olarak destek olan Basın İlan Kurumu Genel Müdürümüz Cavit Erkılınça teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Gazete İmtiyaz sahipleri ziyaretten dolayı Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Dijital Medya Koordinatörü İdris Armağan Çam, Malatya Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Yalınbaş ve Özel Kalem ve İletişim Müdürü Oğuz Akçakoca’ya teşekkür ettiler.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor