GÖKSU VE DURSUN İSTANBUL’DA YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

AK Parti'nin İstanbul İlçelerinde gösterdiği 39 belediye başkan adayı arasında iki de Adıyamanlı var. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun yeniden aday gösterildi.

SİYASET 20.01.2024 18:49:00 0
GÖKSU VE DURSUN İSTANBUL’DA  YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde İstanbul’un ilçelerinde yarışacak adayları açıkladı. Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14:00’te başlayan toplantıda İstanbul’un ilçelerinde yarışacak belediye başkan adayları tanıtıldı.

"AK Parti İstanbul İlçelerinde Adaylarını Açıkladı: İki Adıyamanlı Aday Dikkat Çekiyor"

AK Parti, 2024 yerel seçimleri için İstanbul ilçelerinde göstereceği 39 belediye başkan adayını açıkladı. Bu adaylar arasında dikkat çeken isimler arasında, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun bulunuyor. İstanbul'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul ilçelerinde yarışacak adayları kamuoyuna duyurdu. Toplantıda Cumhur İttifakı çerçevesinde Silivri ve Beşiktaş'ta MHP'li adaylar, diğer 37 ilçede ise AK Parti adayları yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, 1994 yılında İstanbul'a hizmete başladıklarını ve o dönemde şehrin altyapısının çökmüş olduğunu ifade etti. Erdoğan, İstanbul'un o dönemdeki durumunu "Çöp, çukur, çamur; İstanbul buydu." şeklinde tanımlayarak, Haliç'in o zamanlar kokudan geçilemeyecek durumda olduğunu belirtti. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Murat Kurum'un adaylığını 7 Ocak'ta duyurduklarını hatırlattı.


Anahtar Kelimeler: ak parti aday seçim

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor