GSO Kurucu Başkanı Merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 30’uncu yıl dönümü

GSO Kurucu Başkanı Merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 30’uncu yıl dönümü

BÖLGE HABERLERİ 15.01.2024 12:23:00 0
GSO Kurucu Başkanı Merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 30’uncu yıl dönümü

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kurucu Başkanı ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı, sanayici Merhum Sani Konukoğlu, 16 Ocak Salı günü (yarın) saat 13:30’da Asri Mezarlıktaki kabri başında anılacak. 
Merhum Sani Konukoğlu’nun vefatının 30’uncu yıl dönümü münasebetiyle anma mesajı yayımlayan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep ve ülke sanayisinin öncü isimlerinden olan merhum Sani Konukoğlu’nu rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti. 
Adnan Ünverdi, Sani Konukoğlu’nun girişimciliği, ileri görüşlülüğü, şehir ve ülke ekonomisine kattığı değerler ile her zaman sanayicilere örnek olmaya devam edeceğini belirterek, ‘’Bizler de kendilerinden aldığımız ilhamla çalışmaya devam edecek, devraldığımız bayrağı daha da yukarı taşıyarak bizden sonra gelecek nesillere teslim edeceğiz” dedi. 
Ünverdi, GSO’nun kuruluşuna öncülük yapan ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Merhum Sani Konukoğlu’nun, “İşin hilesi dürüstlüktür” diyerek; ilkeleri, yaşamı, sanayi ve ticaretteki başarılarıyla birlikte, sağlık, eğitim, spor gibi sosyal sorumluluk projeleriyle ülkesi için öncü fikirlere imza attığını belirtti. 
Sanayide ilkleri gerçekleştiren merhum Sani Konukoğlu’nun hayırseverliği ile her kesimin sevgisini kazandığını ve Devlet Üstün Hizmet Madalyası’na layık görüldüğünü hatırlatan Ünverdi, açıklamasını şöyle tamamladı: “Zorluklar içerisinde kent sanayimizin kurulması ve bugünlere ulaşmasında merhum Sani Konukoğlu ve sanayici büyüklerimizin çok büyük emek ve fedakarlıkları bulunuyor. Bu vesileyle ebediyete irtihal etmiş tüm sanayicilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Odamızın kurulmasında, başta şehrimiz ve Anadolu sanayisinin gelişmesinde çok büyük emekleri olan merhum Sani Konukoğlu’nu her zaman rahmet ve hayırla yad ediyor, aramızdan ayrılışının 30’uncu yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor