Haceli Turan il genel meclis üyeliğine adaylığını açıkladı

Geçmiş dönemlerde siyasette aktif rol oynayan Haceli Turan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den İl Genel Meclisi üyeliğine aday oldu.

SİYASET 28.12.2023 12:23:00 0
Haceli Turan il genel meclis  üyeliğine adaylığını açıkladı

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediye başkanlığı, muhtarlık ve il genel meclisi üyelik adaylarında hareketli günler yaşanıyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret ederek Milliyetçi Hareket Partisinden İl Genel Meclisi üyeliğine adaylığını açıklayan Haceli Turan, Besnililerin desteğini beklediğini söyledi.

1989-1994 yılları arasında da il genel meclisi üyesi olan Turan, aktif rol aldığı siyasette birçok hizmetin Besni’ye kazandırılmasında önemli rol oynamıştı. Turan açıklamasında; “Öncelikle yıldönümü yaklaşan 6 Şubat günü yaşadığımız büyük deprem felaketinde hayatını kaybetmiş tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 

Malum birkaç ay sonra bir seçim süreci yaşayacağız. Bu seçimde halkımız 5 yıl süreyle belediye başkanını, muhtarını ve il genel meclisi üyelerini seçecekler. Bende siyasette tecrübem ve birikimim ile bu seçimde MHP’den İl Genel Meclisi Üyeliğine aday oldum. Daha önceli üyeliğimde birçok hizmetin ilçemize ve köylerimize kazandırılmasına vesile olduk. Bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerin devamı için bu yola çıkmış bulunmaktayım. Tüm hemşerilerimin desteğini beklerken seçimlerin, ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir
Anahtar Kelimeler: mhp meclis üyesi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor