Haliliye’de sokaklar yenileniyor

Haliliye’de üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Bamyasuyu ve Yavuz Selim Mahallelerinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla deforme olmuş yolları yeniden onarıyor.

BÖLGE HABERLERİ 25.02.2024 09:53:00 0
Haliliye’de sokaklar yenileniyor

Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki sıcak asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını periyodik olarak yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarım çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Çalışmalarını merkez ve kırsal ayrımı yapmadan sürdüren ekipler, Bamyasuyu ve Yavuz Selim Mahallelerinde uzun süre kullanım ile deforme olan yolları kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeniledi. Fen İşleri ekiplerinin özverili çalışmasıyla iki mahallede kısa süre içerisinde tamamlanan çalışmalar ile konforlu yeni yollar, mahalle sakinlerini hizmetine sunuldu. Yenilenen yollar ile ulaşımın rahatladığını ifade eden mahalle sakinleri, hizmetlerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve kısa sürede yolları tamamlayan ekiplere teşekkürlerini iletti. 
Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise mahallelerde yapılan incelemeler sonucu bakım ve onarım çalışmalarını periyodik olarak devam edeceği belirtildi. 
 


Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: Haliliye sokaklar yenileniyor

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor