Haliliye’de üstyapı çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 4 mahallede bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

BÖLGE HABERLERİ 2.12.2023 13:37:00 0
Haliliye’de üstyapı çalışmaları sürüyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bir yandan ilçenin yol ağını genişletiyor bir yandan da mevcut yollardaki bakım ve onarımı çalışmaları ile mahallelerin çehresini değiştiriyor. Bu çerçevede deforme olmuş yolları onaran ekipler, Ahmet Yesevi, Bağlarbaşı ve Yavuz Selim Mahallelerinde kilitli beton parke taşlarıyla yeniledikleri yolları hizmete sunuyor.

Kısa süre içerisinde tamamlanan yol çalışmalarıyla mevcut yollar konforlu hale geliyor. Ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıran yol çalışmaları, Karşıyaka Mahallesi’nde ise ulaşım ağını genişleten yol açma çalışmalarıyla devam ediyor. Yerleşimin olduğu ve ihtiyaç dahilinde yapılan incelemelerin ardından Karşıyaka Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmalarına başlayan ekipler, kısa süre içerisinde çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.

Fen işleri müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, merkez ve kırsal mahallelerde üstyapı çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği belirtildi. 
 


Haber Kaynak : İHA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor