HASAN EMRE iSTANBUL’DA BESNiLiLERi BULUSTURDU

HASAN EMRE iSTANBUL’DA BESNiLiLERi BULUSTURDU

GÜNDEM 23.01.2024 11:12:00 0
HASAN EMRE iSTANBUL’DA BESNiLiLERi BULUSTURDU

Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre'nin eşsiz sunumuyla gerçekleşen "Besni Sohbetleri" programı İstanbul'da büyük ilgi gördü. BEV Organizasyonu ve Merinos A.Ş.'nin katkılarıyla İBB Cem Karaca Kültür Merkezinde düzenlenen gecede katılımcılar Besni özlemini giderme fırsatı buldu.

Bakırköy'deki söyleşi öncesi Merinos tarafından katılımcılara kokteyl verildi. BEV Başkanı Şaban Çağıran’ın açılış konuşması yaptığı geceye Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Eski Besni Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve Ulusal ses sanatçısı hemşerimiz Latif Doğan da katıldı. 

BEV Başkanı Şaban Çağıran açılış konuşmasında tüm derneklerle beraber dostluk, birliktelik ve kardeşlik vurgusu yaptı. Geceye; İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği, Küçükköy Besnililer Derneği, Aşağı Çöplülüler Derneği, Mevlana’yı Sevenler Derneği ve İstanbul Adıyamanlılar Derneği ile çok sayıda hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi. 

Program öncesinde gazetemiz başyazarı Hasan Emre kitabının imza gününü gerçekleştirdi. Daha sonra Besni’nin geçmişinden bugüne yaşananlarını esprileriyle, bazen güldürerek, bazen düşündürerek anlatan Emre katılımcılara eşsiz bir akşam yaşattı. Emre söyleşisinde Besni'nin dünü bugünü ve yarını hakkında konuşmalanı gerçekleştirirken katılımcılar bir nebze olsun Besni hasretini giderdi. Söyleşi sonunda Hasan Emre tüm katılımcılara, BEV'e ve Merinos A.Ş'ye teşekkürlerini iletti. 


Anahtar Kelimeler: hasan emre istanbul

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor