HASAN ÖZDEMİR ÇAKIRHÜYÜK İÇİN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Çakırhüyük Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Hasan Özdemir gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

SİYASET 18.01.2024 12:31:00 0
HASAN ÖZDEMİR ÇAKIRHÜYÜK İÇİN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

Daha önce 2004-2014 yılları arasında Çakırhüyük Belediye Başkanlığı yapan Hasan Özdemir, önümüzdeki yerel seçimde yeniden AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu. Aday adaylığı ve seçim hakkında açıklamada bulunmak üzere gazetemizi ziyaret eden Özdemir, bu dönem önceliklerinin deprem mağdurlarının sorunlarını gidermek olacağını vurguladı.

2014 seçimlerinden bu yana beldedeki sorunların çoğaldığı ve hiç hizmet yapılmadığı halk tarafından bilindiğini aktaran Özdemir, hizmetin nasıl yapılacağını bildiğini ve çözümü için gayret göstereceğini söyledi.

Özdemir ziyaretinde şunları kaydetti; “Öncelikle 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara şifa diliyorum, mağdurlara sabır dilerek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Çakırhüyük halkımızla birlikte beldemizi yeniden inşa edeceğiz, Malumunu daha önce 2004-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı yapmıştım yapılan hizmetler Halkımız tarafından bilinmekte Belediye Meclisi Muhtarlarımız el ele kol kola omuz omuz vererek Beldemizi yeniden inşa edeceğiz inşallah. Tabi ki amacımız belli, 6 Şubat depreminde mağdurlarımız var. Şuanda beldemizde vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetler var, konteyner kentlerde yaz boyunca sıcakta şuanda da soğukta ciddi manada sıkıntılar çekiyorlar. Cenabı Allah nasip ederse bizim önceliğimiz mağdur olan depremzedelerimizi şuandaki sıkıntılarında kurtarmak olacak. Tabi ki bunu devletimiz yapacak bizde Devletimizin yetkililerine yardımcı olacağız onlara saha göstereceğiz, yardımcı olacağız ki onlarda vatandaşlarımıza evlerini bir an evvel yapsınlar. 

Yine beldemizin en önemli sorunlarından bir tanesi de beldemizde doğalgaz olmadığı için şehre bir göç var. Cenabı Allah nasip ederse biz seçim beyannamemizde de belirteceğiz doğalgazı da beldemize kazandıracağız. Bu hizmette beldemize yakışır, beldemiz Keysun ovasında güzel bir konumda bulunuyor, insanları cefakardır, çalışkandır. Bize destek verirlerse sorunlarımızı zaten biliyoruz, sorunları çözmenin de uzmanıyız geçmişte yapmış olduğumuz hizmetler de bunun teminatıdır biz de bir an önce onların sıkıntılardan kurtulması noktasında elimizden gelen çabayı göstereceğiz”

Besni Ekspres Gazetesi Sahibi Rahmetli Şekip Önder ağabeyimizde bizim Çakırhüyüklü idi, Çakırhüyük’ün belde statüsüne kavuşmasına öncülük eden değerli bir büyüğümüzdü ve Belediye Başkanlığı da yaptı, Bu vesile ile Şekip Abiyi ve ailesini rahmetle anıyorum mekanları cennet olur inşallah” dedi. 


Haber Kaynak : Murat Orhan-Muhabir
Anahtar Kelimeler: çakırhüyük seçim aday

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor