Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Adıyaman'da

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'i temsilen eğitim öğretim yılı açılış programına katılmak üzere Adıyaman'a geldi.

EĞİTİM 13.09.2023 17:26:00 0
Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Adıyaman

Valilik bahçesinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun tarafından karşılanan Cengiz Mete, ziyaretleri kapsamında Vali Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret etti. Vali Varol ile ülke genelinde başlayan 2023 - 2024 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla değerlendirmelerde bulundular.

Genel Müdür Mete, Valilik ziyareti ardından 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması münasebetiyle Adıyaman Merkez Şehit Taha Uluçay İlkokulunda hazırlanan İlköğretim Haftası Kutlama Programına katıldı.

İlköğretim haftası kutlama töreni sonrası İl Protokolüyle birlikte temsili zilin çalınmasıyla sınıf ziyaretlerinde bulundu. Öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

İl Protokolünün okuldan ayrılmasının ardında okul öğretmenleriyle toplanarak sohbet etti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması dileklerinde bulunan Mete, Öğretmenlerle yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Tören sonrası Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun'la birlikte Adıyaman Merkez K2-B Konteyner kentte 48 derslikli anaokulu, ilkokul, ortaokul ve halk eğitimi merkezi dersliklerini ziyaret eden Cengiz Mete Halk eğitimi merkezi tarafından yetişkinler için açılmış olan el sanatları, dikiş, nakış, giyim, takı tasarım ve diğer kurslarını da ziyaret ederek kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Halk eğitimi merkezi kurslarını ziyaret ettikten sonra okul öncesi, ilkokul ve ortaokul dersliklerini de ziyaret ederek yönetici ve öğretmenlerden konteyner kentlerde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan Mete daha sonra TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme toplantısına katıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürleri katıldı.

Hayat Boyu Öğrenme kapsamında kentte yapılan çalışmalarla ilgili kapsamlı bilgi alan Cengiz Mete, toplantı sonrası Adıyaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek idarecilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Genel Müdür Cengiz Mete başkanlığında, İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, millî eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda kentteki eğitim öğretim konularında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü  Cengiz Mete'ye bilgi verildi.

Ziyaret boyunca yaptığı incelemeler neticesinde Adıyaman'ın yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu gördüğünü ifade eden ve bundan duyduğunu memnuniyeti dile getiren Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, yapılan çalışmalar dolayısıyla emeği geçenlere teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor