HEMŞERİMİZ NEŞET AYTEKİN STK’LARDAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Adana Besnililer Derneği Başkanı hemşerimiz Avukat Neşet Aytekin, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu üyeliğine ve STK’lardan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

GÜNDEM 3.12.2023 21:24:00 0
HEMŞERİMİZ NEŞET AYTEKİN STK’LARDAN  SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Adana Besnililer Derneği Başkanı, BEV Yönetim Kurulu üyesi ve Adana Adıyamanlılar Yönetim Kurulu üyesi olan hemşerimiz Avukat Neşet Aytekin’e Cumhuriyet Halk Partisinden önemli bir görev verildi.

20 yıldan bu yana Adana Besnililer Derneği Başkanlığını yürüten ve daha birçok STK ve derneğin yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan Neşet Aytekin CHP Genel Merkezi tarafından alınan karar doğrultusunda Adana İl Yönetim Kurulu üyeliğine ve STK’lardan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Neşet Aytekin kimdir?

1968 Besni doğumlu olan Neşet Aytekin, öğretmen Memet Aytekin ile terzi Cevriye Aytekin'in ilk oğlu olarak dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Gaziantep'te geçmiş eğitimini Gaziantep Akyol İlkokulunda 

Ortaokul ve lise öğrenimi Gaziantep Anadolu Lisesi'nde, Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk fakültesi'nde 1992 yılında tamamlanmıştır. 

1993 senesinde Adana'da Akademi Hukuk Bürosunu kuran Aytekin halen Avukat olarak çalışmalarına devam etmektedir 

1996 yılında Ankara Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Okullar Komutanlığı İdare Hukuku ve Ceza Hukuku öğretim üyesi olarak görev yapmış,  Ankara Üniversitesinde 2001 yılında Avrupa Birliği eğitimi almış, 2002-2004 yılları arasında Çukurova Üniversitesi İ.İ.B.Fakültesi Yönetim ve Organizasyon ana bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlanmıştır. 

Eşi Süphan Aytekin ile hayatını birleştiren Aytekin, 1999 doğumlu Arda ve 2004 doğumlu Özer Emre isimli iki erkek evlat sahibidir.

2001 yılında Adana Besnililer Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği Kurucuları arasında yer almış ve halen de başkanı olarak  görev ifa etmektedir.  Geçmişte Bilfen Spor Klübü Yönetim Kurulu üyeliği, 

Çukurova GİAD Meslek Hizmetleri komite Üyeliği, 2010/2013 yıllar arasında Adana Barosu Staj Komisyonu üyeliği yapmış,  2012 yılınsda Çukurova Üniversitesi İ.İ.B.F İdare Hukuku Öğretim üyesi olarak hizmet etmiş, Adana Çukurova Kent Konseyi Üyesi sıfatıyla Çukurova Giad temsilcisi olmuştur. 

Adana bazında 45 sivil toplum kuruluşu ve hemşehri derneklerini bir araya getiren Hemşehri Dernekleri Festivali projesinin müellifi olarak Kültür Bakanlığına sunmuş, Kültür Bakanlığınca fonlanan proje Adana Valiliği İl Kültür Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmiş, sonrasında da Çukurova Belediyesi tarafından ilgili proje aktif olarak devam ettirilmiştir. 

Besni eğitim vakfında 3. dönem yönetim kurulu üyeliği görevini ifa eden Aytekin halen Adana'da Besnililer Eğitim ve Kültür Dayanışma Derneği Başkanlığı'nın yanında Adana Adıyamanlılar Derneği yönetim kurulu üyeliği, başkan yardımcılığı,  Adana Atatürkçü Düşünce Derneği üyeliği ve Bilgifen Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketinde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır. 

Siyasi hayatına ise 1993' te CHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı olarak başlayan Neşet Aytekin, 2011 Genel Seçimler Milletvekili aday adayı, 2014 Yerel seçimler Seyhan İlçe Meclisi aday adayı olmuş, 2023 içerisinde son yapılan Adana kongresinde de Cumhuriyet Halk Partisi Adana İli yönetim kurulu üyesi STK'lardan sorumlu başkan yardımcısı olarak seçilmiştir.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor