HUZUREVİ BESNİ’YE HAYIRLI OLSUN

.

GÜNDEM 28.11.2023 14:40:00 0
HUZUREVİ BESNİ’YE HAYIRLI OLSUN

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından Besni’ye kazandırılacak olan huzurevinin yer tahsisi tamamlandı. Konuyla ilgili konuşan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal; “Şuan hayırsever ailemize verilen alanda hayata geçirecekleri projeler için tahsis anlamında bir engel kalmadı. Artık hayırsever ailemiz kendi programlarına göre burada çalışmalara başlayacaklar” dedi.

Eskiköy mevkiinde emniyet-jandarma lojmanları, cami ve okul inşaatlarının yer tahsisleri geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Besni Kaymakamı Çağlar Partal, bir haftadır son aşamada olan huzurevinin yer tahsisinin tamamlandığı müjdesini verdi.

90 dönümlük alan içerisinde başlayacak çalışmalarla hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi, 200 kişilik huzur evi, emniyet ve jandarma lojmanlarının yanı sıra cami, okul ve sosyal donatı alanlarıyla yeni bir yaşam alanı kuracak. 

Konuyla ilgili gazetemize konuşan İlçe Kaymakamı Çağlar Partal; “Merinos Showroom’un devri karşılığında Erdemoğlu Holding ile Eskiköy mevkiinde arazi takasımızı daha önce gerçekleştirmiştik. Burada 16,5 dönümlük arsayı Erdemoğlu Holdinge lojman yapılmak üzere verdik. Bunun karşılığında da hayırsever ailemiz buraya 141’e 142 parselde 5115 metrekare alana polislerimiz için lojman yapacak. Yine 141’e 143 parsele de jandarma personelleri için lojman yapacak. Bu iki parsel toplam 5 bin 115 metrekare, imarda bu şekilde tasarlandı. Bu projelerin yer tahsisleri geçen hafta tamamlanmıştı.

Bir haftadır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Milli Emlak Genel Müdürlüğünde son aşamada olan huzurevinin de yer tahsisi tamamlandı. Şuan hayırsever ailemize verilen alanda hayata geçirecekleri projeler için tahsis anlamında bir engel kalmadı. Artık hayırsever ailemiz kendi programlarına göre burada çalışmalara başlayacaklar. Kendilerine ilçemiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: HUZUREVİ BESNİ’ HAYIRLI OLSUN

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor