HUZUREVi VE LOJMANLARIN YER TAHSiSLERi SON AŞAMADA

.

GÜNDEM 24.10.2023 10:00:00 0
HUZUREVi VE LOJMANLARIN YER TAHSiSLERi SON AŞAMADA

Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından Besni’ye kazandırılacak olan huzurevi ve Polis-Jandarma Lojmanlarının yer tahsislerinde son aşamaya gelindi. Konuyla ilgili konuşan Besni Kaymakamı Çağlar Partal çalışmaların hızla devam ettiğini ifade ederek tahsisleri bir an önce tamamlamak için gayret gösterdiklerini söyledi.

YER TAHSİSİ SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

25. Besni Eğitim Bayramında da yer tahsisi işlemlerinin hızlandırılması için çağrıda bulunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, tahsislerin tamamlanmasıyla birlikte daha önce sözünü verdikleri huzurevi ile emniyet ve jandarma lojmanlarını Besni’ye kazandıracaklarını söylemişti. İki önemli proje için önemli bir gelişme yaşandı. Besni Kaymakamı Çağlar Partal hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından Besni’ye yapılacak olan huzurevi ve lojman projeleri için yer tahsislerinin son aşamaya geldiğini bildirdi. Tahsis edilecek yerleri inceleyen Kaymakam Partal burada gazetemize açıklamalarda bulundu. Yer tahsislerinin tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Partal; “Hayırsever Erdemoğlu Ailesi tarafından ilçemize kazandırılacak olan önemli eserlerin yer tahsislerini bir an önce tamamlamak için gayret gösteriyoruz. Tahsisler şuan son aşamada önümüzdeki günlerde tamamen kesinleşecek” dedi.

90 DÖNÜMLÜK ALANDA PROJELER BAŞLAYACAK

Kaymakam Partal şöyle devam etti; “Tahsis edilen yer 90 dönüm. Hayırsever ailemiz buraya lojman ve huzurevinin yanı sıra okul ve cami de yapacak. Bu kapsamda yapılacak olan projelerde huzur evine yaklaşık 34 dönümlük bir alan ayrıldı. Emniyet lojmanları için 5 dönüm, Jandarma lojmanları için 5 dönüm, cami için yaklaşık 4 dönüm, okul içinse yaklaşık 7 dönümlük bir alan ayrılacak. Bunlara ek olarak sosyal donatı alanlarıyla birlikte yeşil alan ve park çalışmaları da yapılacak. Bu önemli eserleri ilçemize kazandıracak olan hayırsever Erdemoğlu Ailesine ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Besni’yi hep birlikte daha ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor