İbrahim Öztürk, adaylığını açıkladı

Adana’nın tanınmış iş insanlarından hemşerimiz İbrahim Öztürk, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yüreğir Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

SİYASET 3.12.2023 15:04:00 0
İbrahim Öztürk, adaylığını açıkladı

İş insanı Besnili hemşerimiz İbrahim Öztürk, doğup büyüdüğü Yüreğir için kolları sıvadı. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde CHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu bir basın toplantısı ile duyuran Öztürk, Yüreğir’in sorunlarına dikkat çekerek bu sorunların çözümü için taşın altına elini koyacağını ve Yüreğirlilerin teveccüh göstermesi halinde ilçesine hizmet vereceğini ifade etti. 

CHP Yüreğir ilçe binasında yaptığı basın toplantısı ile adaylığını duyuran İbrahim Öztürk’e çok sayıda Yüreğirli ve partili de destek verdi. CHP Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı’nın da hazır bulunduğu basın açıklamasında Öztürk, “Yıllardır bu ilçenin her mahallesinde, her sokağında nice anılar, nice dostlar biriktirmiş bir hemşehriniz olarak bugün karşınıza çıkma cesareti gösterdim ve bunu sizlerin desteği ve güveni olmadanasla yapamazdım, dolayısıyla en büyük teşekkürüsiz değerli hemşehrilerime borçluyum” dedi. 

“Yüreğir’in ciddi sorunları var”

Yüreğir ilçesinin müzminleşmiş sorunlarına işaret eden İbrahim Öztürk, Bugün hep birlikteYüreğir'i daha yaşanılabilir, huzurlu ve refah içinde bir ilçe halinegetirmek için birlikteyola çıkıyoruz, yolumuz açık olsun. İlçemizin ciddi sorunlarının olduğunu hepimiz biliyoruz. Yıllardır her birimizi derinden düşündüren işsizlik ve yoksullukbelasına, son yıllardauyuşturucu illeti de eklendi” diye konuştu. 

“Çocuklarımızı uyuşturucu batağından kurtarmak, ilk görevim olacak”

Yüreğir’deki uyuşturucu tehlikesine dikkat çeken İbrahim Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu batağından kurtarmak, bu ilçenin evladı olarakbenim ilk görevim olacak. Bunun için gerekli proje ve faaliyetleri bizzat araştırmış olmanın verdiği yeterlilikle, tüm çalışmaları büyük bir hassasiyet çerçevesinde yapacağımızın altını çizmek istiyorum. Bu ve benzeri sorunlara çözüm getirmek için bütün imkânları seferber edeceğimizi taahhüt ediyorum.”

“Yoksulluk ve işsizlik Yüreğir’in kaderi olmayacak”

İbrahim Öztürk, gerçekleştirmeyi planladığı projelerden başlıklar halinde bahsederek, “Yoksulluk ve işsizlik oranlarında Türkiye’nin ilk sıralarında yer alan Yüreğir’de, bu sorunu çözmeninformüllerinden biri de üretim kooperatifleri kurmak olacak. Kadınlarımızın ve gençlerimizin meslek edinmelerine yönelik hizmetleri hayatageçireceğiz. Biz bakıma muhtaç,işsiz ve yoksul vatandaşlarımızı açıktandağıtılan gıda kolileriyle rencide etmeyeceğiz. Bunun için nasıl yöntemlerle hemşehrilerimize hizmet edeceğimizi önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağız” diye konuştu. 

“Yüreğir’ibirlikte ayağa kaldıracağız”

Yüreğir’in bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Öztürk, “Geçmişteki sosyal ve ticari yaşamımda ve hayatımın hiçbir döneminde Yüreğir’in evladı olduğumu unutmadım. Belediyeciliğin tüm imkânlarını sizler için kullanacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.Gençlik merkezleri, teknoloji ve inovasyon merkezi, kadın sığınma evleri, ilk adım birimleri, yaşlı bakım hizmetleri, kooperatifçilik gibi önemli projelerimizi ve daha birçok farklı ve yeni projeleri Yüreğir’de birliktehayata geçireceğiz” dedi. 

“Görevimiz ve hedefimiz; Yüreğir'i güzel yarınlara taşımak”

Yüreğir’in yıllardır ihmal edildiğini altını çizen İbrahim Öztürk, sözlerine şu cümlelerle devam etti: “Görevimiz ve hedefimiz; yıllarca en çok ihmal edilmiş merkez ilçe olan Yüreğir'i daha güzel yarınlara taşımak, her bireyin yaşam kalitesini hak ettiği noktaya getirmek ve ilçemizi yaşanılabilir çağdaş bir hale dönüştürmektir. Bu yolda sizlerlebirlikte çalışacak, fikirlerinizi dinleyecek ve birlikte kararlar alacağız. Geçmişten gelen yönetimdeneyimlerimiz ve birliktegeçireceğimiz verimli zamanlarda Yüreğir'i daha güçlü, daha modern ve tüm sorunları giderilmiş bir ilçe yapmak için el birliğiyle çalışacağız.” 

İbrahim Öztürk, konuşmasının sonunda kendisine kucak açan CHP Yüreğir Teşkilatı’na ve bu önemli günde desteklerini esirgemeyen Yüreğirlilere teşekkür etti. 

 

 


Haber Kaynak : Mehmet Gültekin-Muhabir

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor