“İyi gün dostu çoktur, gerçek dost kara günde belli olur”

31 Mart’ta yapılacak olan Besni Belediye Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Yeniden Refah Partisi adayı İsmail Sümer’e Besni’de faaliyet gösteren hafriyat firmalarından destek açıklaması geldi.

SİYASET 17.03.2024 18:07:00 0
“İyi gün dostu çoktur, gerçek dost kara günde belli olur”

Besni Belediye Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala parti karargâhlarında katılım törenleri devam ederken, seçimin iddialı adaylarından Yeniden Refah Partisi adayı İsmail Sümer’e Besni’de faaliyet gösteren hafriyat firmalarından destek açıklaması geldi. 12 Firma tarafından yapılan ortak açıklamada, 6 Şubatta yaşanan büyük felakette hafriyat firmaları olarak tüm araçlarıyla gece gündüz demeden enkazlarda görev aldıklarını belirterek “İsmali Sümer gerek sahada gerek de Afet Koordinasyon Merkezi’nde yapmış olduğu yönlendirmelerle süreç boyunca en büyük destekçimiz olmuştur.” dediler. Basın açıklamasının ardından bu akşam saat 20.30'da İsmail Sümer'in seçim karargahında katılım töreni düzenleneceği bildirildi.

‘İSMAİL SÜMER’İN DESTEĞİ ENKAZIN KALDIRILMASINDA BİZE GÜÇ KUVVET VERMİŞTİR’

Açıklama şöyle: “Yaşanan 6 Şubat Maraş Merkezli Asrın Felaketinde Kaybettiğimiz deprem şehitlerimize öncelikle Allah’tan rahmet diler; Yaralı Hemşerilerimize de acil şifalar diliyoruz.

Yaşadığımız asrın felaketinde sahada olmaya, sahadan ayrılmamaya özen gösterdik. Gücümüz yettiğince vatandaşlarımıza destek olmaya gayret gösterdik. Yaraların sarılmasında ilk günden itibaren bir dayanışma kültürü sergilenerek biz iş makinası operatörleri, kamyon ve tır şoförleri olarak gözümüzü hiçbir daldan esirgemeden, elimizden ne geliyor ise vatandaşlarımızın yardımına koştuk. Bu yardımlar yapılırken sizlerde takdir edersiniz ki sadece tek başımıza altından kalkabileceğimiz bir iş olmadığını gördük. Çünkü çöken bina sayısı karşısında yetersiz kaldığımızı; imkanlarımızın elvermediğini gördük. Tam da bu zamanda İsmail Sümer’in bize olan destekleri bu enkazın kaldırılmasında bize güç kuvvet vermiştir. Gerek sahada gerek de Afet Koordinasyon Merkezi’nde yapmış olduğu yönlendirmelerle süreç boyunca en büyük destekçimiz olmuştur. 

Bu bağlamda “İyi gün dostu çoktur, gerçek dost kara günde belli olur” şiarıyla İsmail Sümer Başkanımızı destekleme kararı almış bulunuyoruz. Bugün elimizi taşın altına koyarak İsmail Sümer’e ailelerimizle birlikte destek olmayı bir görev saydık.

 Bütün Vatandaşlarımızı da aynı sağ duyu ile Yeniden Refah Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İsmail SÜMER Başkanımızı desteklemeye davet ediyoruz.” 

 

Basın Açıklaması Yaparak Katılım Yapan Firmalar ve sahipleri;

 

ARSLAN HAFRİYAT- ALİ ARSLAN - DURSUN ARSLAN

AYDIN HAFRİYAT- İSMAİL AYDINGÜZEL

GÜR-TAŞ HAFRİYAT – AZİZ TANRIVERDİ

YILDIZLAR HAFRİYAT – RAMAZAN YILDIZ

ÖZDEMİR NAKLİYAT- ÖMER ÖZDEMİR

UĞURLAR HAFRİYAT – MÜSLÜM UĞUR

KARLIDAĞ HAFRİYAT – MAHMUT KARLIDAĞ 

SÜMBÜL NAKLİYAT – NEDİM SÜMBÜL

ÖZCAN HAFRİYAT – ABDURRAHMAN ÖZCAN 

MAÇO HAFRİYAT – HACİ YUSUF KARLIDAĞ

DEMİR HAFRİYAT – ABDULLAH DEMİR

KÖSYANLI HAFRİYAT – VAKKAS YILMAZ 

YILMAZ HARFİYAT - YILMAZ TURGUT

ÇİÇEKLER NAKLİYAT - MUSTAFA ÇİÇEK - ŞÜKRÜ ÇİÇEK

YILDIRIM HARFİYAT - ŞIHO YILDIRIM

ÜNAL HARFİYAT- AHMET ÜNAL

TEMİROĞULLLARI HAFRİYAT - HACİ ARSLAN

ÖZOĞLU HAFRİYAT - İBRAHİM ÖZOĞLU

AKÇAYLAR HAFRİYAT - HANİFİ AKÇAY

TOPALLAR HAFRİYAT - MESUT TOPAL

 

Yeniden Refah Partisi Besni Belediye Başkanı adayı İsmail Sümer’in bu akşam saat 20.30'daki katılım törenini CANLI YAYINLA Gazetemizin aşağıdaki Facebook adresine tıklayarak izleyebilirsiniz

https://www.facebook.com/BesniEkspresGazetesi/live_videos






 


Anahtar Kelimeler: dostu çoktur gerçek günde belli

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor